Harga Produk Shaklee 2018

Harga Produk Shaklee 2018 / Jadi Ahli Shaklee

Anda masih mencari harga produk shaklee ?? Shaklee merupakan Syarikat No. 1 dalam penghasilan atau pembuatan vitamin dan makanan tambahan bagi menjamin kesihatan yang baik untuk tubuh badan kita Produk Shaklee adalah HALAL dan telah mendapat kelulusan daripada KKM HALAL (Islamic Services of America, ISA dan telah diiktiraf oleh JAKIM Hampir 250 Juta USD akan dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti terhadap …

Harga Produk Shaklee 2018 / Jadi Ahli ShakleeRead More »

Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit Shaklee

Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural)dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri.     Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE. Youth ni telah menjalani Ujikaji selama …

Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit ShakleeRead More »

Adakah Shaklee Halal?

Salah satu persoalan yang paling ramai pengguna nak tahu mengenai Shaklee adalah adakah shaklee halal. Maklumlah,Shaklee dibuat dan diimport dari USA. Dan kat botol Shaklee pun takde tanda logo Halal Jakim kan.   Sebelum kita nak lihat adakah Shaklee halal ataupun tidak, kita kene tahu dulu fakta ini:   1) Shaklee bukanlah produk Malaysia. Produk …

Adakah Shaklee Halal?Read More »

10 Manfaat Coenzyme Q10 ; CoQ10 Shaklee

10 Manfaat Coenzyme Q10 ; CoQ10 Shaklee

Coenzyme Q10 atau lebih dikenali sebagai CoQ10 adalah produk terbaru yang dikeluuarkan oleh Shaklee pada awal Januari yang lalu.CoQ10 shaklee sangat membantu untuk menghasilkan atau menambah tenaga untuk kita terutamanya yang berkerja berat.Badan kita menghasilkan tenaga secara semulajadi  , tapi semakin kita berumur , tenaga makin kurang dihasilkan. Masalah kesihatan seperti sakit jantung , brain …

10 Manfaat Coenzyme Q10 ; CoQ10 ShakleeRead More »