Pengalaman Pengguna: Testimoni Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder Testimoni

Memang ramai yang teruja untuk dapatkan kulit yang sihat, anjal, berseri dan nampak awet muda.Lagi-lagi nak raya nih, semua pakat nak muka yang cantik dan ala-ala glow gitu.Seronok tengok hasilnya Kecantikan kulit memang dititikberatkan semua orang terutama untuk golongan WANITA. Sekurang-kurangnya pastilah nak kulit wajah tampil bersih dan mulus, bebas dari jerawat, jeragat dan tanda pigmentasi lain. …

Continue Reading

Promosi Shaklee June 2018

Promo Shaklee Set Mandian Baby

Bulan baru shaklee mesti atau pendek kata memang wajib akan buat promosi.Untuk promosi shaklee June 2018 korang semua patut grab item promo  yang pastinya akan lebih penjimatan bersempena kadar 0% GST! Antara promosi terkini Shaklee ialah: 1.Twin Pack Cinch Shake (Caffe Latte & Chocolate)dengan diskaun 10% Manfaat Cinch Caffe Latte & Chocolate Membantu mendapatkan bentuk tubuh …

Continue Reading
Harga Produk Shaklee 2018

Harga Produk Shaklee 2018 / Jadi Ahli Shaklee

Senarai Harga Produk Shaklee

Anda masih mencari harga produk shaklee 2018?? Shaklee merupakan Syarikat No. 1 dalam penghasilan atau pembuatan vitamin dan makanan tambahan bagi menjamin kesihatan yang baik untuk tubuh badan kita Produk Shaklee adalah HALAL dan telah mendapat kelulusan daripada KKM HALAL (Islamic Services of America, ISA dan telah diiktiraf oleh JAKIM Hampir 250 Juta USD akan dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti terhadap …

Continue Reading

Jom Detox Usus Dengan Cara Yang Mudah

Detox

Anda pernah buat detox usus ? Pernah cuba detox usus dengan cara yang mudah ? Kenapa perlu berdetox? Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk menyerap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian. Kebaikan berdetox? Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, …

Continue Reading
VITAMIN TERBAIK UNTUK TULANG PATAH

Vitamin Terbaik Untuk Tulang Patah

Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Testimoni Vitamin C Vitamin Untuk Tulang Patah

Kemalangan boleh terjadi di mana sahaja, samada di rumah, pejabat atau pun di jalan raya. Dan apabila kecederaan terjadi terutamanya yang melibatkan patah atau retak tulang, selalunya akan mengambil masa yang lama untuk pulih sepenuhnya. Namun ada cara atau ikhtiar yang kita boleh lakukan untuk menyembuhkan tulang yang patah dengan lebih cepat seperti normal kalau …

Continue Reading
SET BULAN PUASA SHAKLEE

Set Berpuasa Shaklee

Energizing Soy Protein (ESP) Mealshake Performance Drink Set Bulan Puasa Vitamin Untuk Berpuasa

Anda sedang mencari set berpuasa yang dapat membantu anda agar kekal cergas berpuasa ? Nak cuba Set Berpuasa Shaklee ? Alhamdulillah hari ni 17 Mei 2018 Masihi bersamaan 1 Ramadan 1439 Hijrah..Semoga ramadhan kali ini membawa 1001 kebaikan buat kita semua.Semoga beroleh keberkatan dariNya. Oke semperna bulan puasa ni Fisya nak sharing sikit bagaimana nak menjadikkan anda bertenaga dan …

Continue Reading
Cara Atasai Gatsrik Tanpa Ubat

Cara Atasi Gatsrik Tanpa Ubat

Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Peppermint Testimoni Tips

Anda ada masalah gastrik ? Sedang cari cara atasi gastrik tanpa ubat ?Sebelum tu jom kita kenali dulu apa itu gastrik  Apa itu Gastrik? Penyakit Gastrik atau Gastritis merujuk kepada keradangan pada lapisan dinding perut. Di dalam perut, terdapat satu lapisan mukus semulajadi yang melindungi dinding perut daripada bahan kimia berasid semulajadi yang sangat diperlukan …

Continue Reading
Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Hamil

Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Hamil

Vitamin Untuk Hamil Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Anda ibu hamil yang sedang mencari supplement untuk diri anda dan tanpa memudaratkan bayi dalam kandungan?Ingin mencuba ESP shaklee tapi rasa tidak yakin?Untuk meyakinkan anda jom baca entri kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil ni supaya segala keraguan anda terjawap. Selain vitamin C, ESP Shaklee juga membantu meningkatkan imuniti ibu hamil. Jadi kalau ibu yang …

Continue Reading