10 Produk Shaklee Paling Laris

Alfalfa Collagen Powder Energizing Soy Protein (ESP) GLA Complex Lecithin osteMatrix Vita-Lea Vitamin C Vitamin E Vivix

Shaklee Top 10 Paling Laris !!

Jangan hairan kalau dengar produk Shaklee selalu Out Of Stock. Sebabnya memang produk-produk ini berkualiti tinggi untuk kesihatan. Ramai berebut-rebut untuk dapatkan supplement Shaklee. Walau ada yang komplen kata Shaklee ni mahal (eh mahal ke? hehe…), tapi lagi ramai yang tahu nilai sebuah kesihatan dan merasakan Shaklee jauh lebih murah.Jom kita kenali serba sedikit tentang produk-produk ini! ?

1. Vivix

 • Produk yang dipatenkan khas untuk Shaklee. Ia adalah satu-satunya produk berbentuk cecair. Bahan yang digunakan adalah kaya dengan Polifenol yang menjadikan ia Antioksidan terbaik &
  mempunyai 10x ganda Resveratrol daripada produk Resveratrol lain di pasaran. Produk Shaklee paling mahal ni tapi ini lah yang paling laris!

2. ESP

 • Minuman Protein Soya yang diperbuat daripada soya Non-GMO. Ini menjadikan ESP minuman soya yang berkualiti tinggi & berbeza dengan minuman soya biasa. Lengkap dengan kesemua asid amino yang penting untuk badan.

3. Omega Guard

 • Minyak ikan yang kaya dengan Omega 3 yang sesuai untuk kanak-kanak & dewasa. Ia diproses secara 3x penyulingan bagi memastikan bebas dari sebarang merkuri dan bahan berbahaya.

4. SR Vita-C Plus

 • Ia diperhebatkan dengan “Sustained Release System” dimana vitamin c akan dilepaskan secara perlahan pada kadar 100mg/jam selama 5jam untuk setiap tablet. Jadi keseluruhan tablet vitamin c dapat dimanfaatkan sepenuhnya untuk badan.  Baik untuk kecantikan kulit & sistem imun tubuh.
5. OsteMatrix

 • Vitamin Kalsium lengkap dengan Magnesium, Boron serta mineral penting lain. Ia baik untuk membantu masalah Osteoporosis, kejang otot, sakit sendi & masalah sembelit.

6. Alfalfa Complex

 • Mengandungi 300 jenis nutrient. Terkenal sebagai Kacip Fatimah moden & sangat baik diamalkan untuk kesihatan wanita. Alfalfa juga sesuai untuk lelaki & wanita bagi meneutralkan
  asid urik, detox & banyak lagi khasiat lain.

7. Vita-E Complex

 • Merupakan vitamin Antioksidan, baik untuk kesihatan lelaki serta baik untuk kecantikan kulit. Vitamin E Shaklee juga dilengkapi dengan Silenium dan Grape Seed Extract.

8. Vita-Lea Iron Formula

 • Merupakan Multivitamin pertama di dunia dan telah berusia lebih 100 tahun. Ia mengandungi 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap untuk keperluan nutrisi badan. Turut dilengkapi
  dengan zat besi.

9. Collagen Powder

 • Ia dihasilkan daripada sisik Ikan Merah laut dalam. Setiap sachet mengandungi 4000mg kolagen dengan saiz 1000 Dalton yang menjadikan ia mudah diserap ke dalam kulit. Collagen Powder Shaklee bertindak dengan 3 cara iaitu untuk keanjalan, penghidratan dan antioksidan. Tanpa pewarna dan perasa tambahan.

10. Lecithin

 • Ia dikenali sebagai agen pengemulsi atau pemecah lemak. Ia juga boleh berfungsi sebagai penghubung Neurotrasmitter otak untuk menguatkan memori otak kita. Pengemulsi lemak semulajadi dan juga penghubung Neurotrasmitter otak kita.
Anda ingin dapatkan produk shaklee paling laris ni dengan segera ??Anda boleh  terus hubungi 017-4205506 (Fisya) untuk sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *