Penawar Kencing Manis Shaklee

Uncategorized

Mengikut statistik yang dikeluarkan oleh pihak kementerian , 1 daripada 7 rakyat Malaysia menghidap diabetes ataupun penyakit kencing manis. Rata-ratanya dikaitkan dengan gaya hidup dan amalan hidup yang tidak sihat. Kencing manis adalah salah satu penyakit kronik di mana ianya merupakan masalah yang besar di kebanyakan negara-negara di dunia. Di Malaysia satu kajian telah dilakukan …

Continue Reading

Makanan Untuk Rahim Sihat

Uncategorized

Wanita dicipta oleh Allah SWT dengan keistimewaan di mana dalam anggota badannya mempunyai rahim yang berfungsi untuk membolehkan mengandung dan melahirkan bayi. Semasa proses kehamilan, saiz rahim wanita akan mengembang mengikut tumbesaran saiz bayi. Tahukah anda bagaimana kisah perubahan saiz rahim anda sebelum dan selepas mengandung? Rahim wanita boleh diumpamakan seperti belon selepas kehilangan udara …

Continue Reading

TIDUR SELEPAS SAHUR ADALAH BAHAYA

Uncategorized

Salah satu sunnah Ramadhan adalah mengakhirkan sahur. Dalam pelaksanannya, seperti yang dituturkan Anas radhiyallahu anhu dan diriwayatkan Imam Bukhari, Rasulullah dan para sahabat hanya mengambil jarak sekira lima puluh ayat menjelang Subuh. Tidur selepas sahur memang aktiviti biasa dilakukan orang pada bulan puasa. Namun doktor pakar penyakit dalam, Ari Fahrial Syam, memberi nasihat sebaiknya hal …

Continue Reading

Get Clean – Fresh Laundry Concentrate

Uncategorized

Jangan ingat Shaklee hanya keluarkan produk-produk kesihatan sahaja. Set kebersihan rumah juga ada tau.Shaklee bukan sahaja berkisar kesihatan badan jer. Shaklee juga sebuah syarikat yang amat menitikberatkan pemuliharaan Alam Semulajadi. Antara prinsip Shaklee ialah hidup harmoni dengan alam semulajadi®. Shaklee adalah  syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana Shaklee telah meneutralkan pengeluaran …

Continue Reading

Cara Mudah membeli produk Shaklee dengan eSell

Uncategorized

Satu  aplikasi baru yang best dari shaklee, which is ESELL…best sangat dengan shaklee ni sebab pihak shaklee memang akan upgrade sistem dari semasa ke semasa untuk permudahkan urusan SID mahupun customer..Sebelum ni, diwujudkan website shaklee dimana SID boleh order direct melalui website…tak perlu menapak ke branch dah..dan sekarang, dorang wujudkan pulak esell nih, khas untuk …

Continue Reading

Rawat Masalah Rambut Dengan ProSante Hair Care Dari Shaklee

Uncategorized

ProSante Hair Care Dari Shaklee Untuk Masalah Rambut – Rata-rata ramai mengalami masalah rambut baik lelaki mahupun wanita. Runsing bila kepala sudah separuh botak, rambut yang gugur semasa di sikat, kelemumur yang melampau. Apa kata cuba ProSante Hair Care dari Shaklee ini. Ianya mampu mengatasi masalah rambut anda.   ProSante – Untuk Rambut Sihat, Menawan (1) Nourishing Scalp Treatment  ProSanté Nourishing …

Continue Reading

Punca Gagal Kuruskan Badan

Uncategorized

Kali  ini nak berkongsi cerita dengan  anda punca boleh gagalkan kuruskan badan atau buang lemak di perut.. Lemak dibahagian perut cukup merisaukan samada kepada lelaki mahupun wanita.Sekiranya tidak ditangani segera,ia boleh menjejaskan  penampilan harian.Ramai yang berusaha mengurangkan lemak di kawasan tersebut,sampaikan tidak menyedari bahawa tindakan yang dilakukan itu adalah satu kesalahan. Berikut adalah kesalahan yang …

Continue Reading
Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Shah Alam (Seksyen 7,16,18,19,20,24,25,30) /Subang Jaya/ Puchong

Uncategorized

Anda Mencari Pengedar Shaklee Shah Alam ,Subang Jaya dan Puchong ?Kalau YA saya adalah salah seorang  Pengedar Shaklee Shah Alam Puchong Dan Subang Jaya .Saya boleh membuat COD di sekitar Shah Alam khasnya kawasan Seksyen 16,18,19,20,21,2224,25,30,31 /Subang Jaya/ Puchong. Jadi untuk sesiapa yang memerlukan produk Shaklee di kawasan sekitar , boleh hubungi saya untuk urusan pembelian secara COD.In …

Continue Reading