Uncategorized

Perlunya Penjagaan Dalaman Untuk Kelihatan Cantik Dan Awet Muda.

Penting ke untuk penjagaan dalaman ni kalu nak cantik? Kalau kita nak cantik dengan luaran dan make-up je teruskan..boleh.tapi bila tak da make-up segala tu.. mesti lain kan? tak kan la nak make-up setiap hari dan sampai berusia nak make-up je kan… kan bagus kalu kita buat penjagaan sedari dalaman dan sudah pasti luaran terserlah… Read More Perlunya Penjagaan Dalaman Untuk Kelihatan Cantik Dan Awet Muda.

Uncategorized

Peranan KOLAGEN untuk badan kita?

Ramai antara kita sekarang, yang nak cantik dan sihat serta kelihatan vouge serta menawan dalam sekelip mata.. tapi tak mengetahui apa yang badan perlukan setiap hari.. Asalkan dapat kelihatan cantik luaran..raut wajah.. dah la..make-up je tebal-tebal.. comfirm la nampak cantikkan.. sebab make-up, bulu mata palsu la.. semua orang pasti tertipu dengan kecantikan luaran.. kan… Sedangkan badan… Read More Peranan KOLAGEN untuk badan kita?

Uncategorized

Promosi Shaklee May 2016

Fuhhh berhabuk , bersawang dah blog ni.Lama sungguh sya x hupdate blog ni.Bulan lepas paling teruk blog tak berupdate.Puncanya sya tak sihat langsung tak bole nak tengok pc ka hp ka..Hampir 2 minggu terkulai jer..Huhu.. Ok tak nak merapu meraban sangat cuma nak update promosi terbaik shaklee may 2016 ni.Promosi yang terbaik untuk cantik dan… Read More Promosi Shaklee May 2016