Women’s Health Set Shaklee

Uncategorized

Selepas kejayaan kempen #JomDetox, Shaklee memperkenalkan pula kempen Women’s Health Set Shaklee yang berlangsung selama 3 bulan bermula Julai sehingga September 2016.  Ada 4 set kesihatan untuk wanita dan 1 set produk kecantikan Nutriwhite Shaklee. Antara yang menarik bagi kempen ini adalah: A. Set Gorgeous Set ini mengandungi §  ESP §  Vitalea §  Vita C Sustained …

Continue Reading

Resipi Biskut Nestum Mudah

Resipi

Macam tak percaya pula sya buat semua kuih tahun ni..Tapi tak banyak pun.Ada la dalam 6 jenis.Buat utk 3 buah rumah. Sya buat yang simple simple aje.Tak kuasa nak buat yang renyah renyah ni..Boleh buat stress aje nanti.Jadi elakkan stress kena la buat yang simple.Kalau yang simple pun stress gak cepat la telan B-Complex ??. …

Continue Reading

Cinch Energy Tea Mix

Uncategorized

Mungkin ada yang belum tahu lagi yang Shaklee pun ada produk berasaskan tea kan??Ia adalah Cinch Energy Tea Mix.Antara produk yang laku keras juga ni.Dan Cinch Energy Tea Mix ini termasuk dalam Set Kurus Shaklee juga tau Kenapa ye dia dimasukkan dalam Set Kurus Shaklee: Sebab ia boleh membekalkan tenaga kepada yang tengah dalam proses diet yang sihat …

Continue Reading

Promosi July 2016 Shaklee

Uncategorized

June dah berlalu maka berakhir la sudah promo Mealshakes dan Lecithin dan  kedatangan July dengan Promosi VIVIX SHAKLEE. THE BEST PRODUCT IN THE WORLD tau .Dengan setiap pembelian 6 botol vivix kita akan dapat 1 botol lagi secara percuma atau beli 2 botol dapat 5% Untungkan. Selain daripada itu anda juga akan dapat MEMBERSHIP FREE! Jangan lepaskan peluang keemasan ini.Dah …

Continue Reading