4 Sebab Kenapa Patut Beli Set Berpantang Shaklee

Alfalfa Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Vitamin C Vitamin Ibu Berpantang Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Ibu Keguguran

Untuk entry kali  ni dan semperna bulan terakhir promo Set Postnatal ni sya nk la share dengan semua sebab kenapa patut beli Set Berpantang Shaklee.    1. Set yang sangat lengkap Ibu-ibu selepas bersalin digalakkan mengambil makanan yang bernutrisi tinggi dan seimbang untuk memulihkan luka, menyeimbangkan hormon dan memulihkan tenaga. Set Berpantang Shaklee menyediakan nutrisi-nutrisi yang …

Continue Reading

Shaker Shaklee Baru 2016..

Uncategorized

Salam Jumat semua pembaca. Entry ni dah banyak hari nk update tp dek kerana kekangan masa maka terpaksa di ‘hold’kan dulu.Alhamdulilah hari ni berjaya gak menaip. Entry santai jer nk update pun.Tapi pasti buatkan pembaca terutama pengguna shaklee teruja nak dapatkan Shaker Shaklee ni kan.Shaklee baru perkenalkan Shake terbaru yang sangat elegent ni.Rugi uolss tak …

Continue Reading

Atasi Masalah Keputihan Dengan Alfalfa Dan GLA Shaklee

Vitamin Untuk Wanita

Anda mengalami masalah keputihan? Pasti tak selesa dengan keputihan kan? Terpaksa tukar panty liner banyak kali kan? Apa itu Keputihan?? Keputihan ialah masalah keluaran lendir dari faraj atau lebih dikenali sebagai keputihan merupakan masalah yang biasa dan kerap dihadapi di kalangan majoriti wanita. Keputihan juga mampu membawa petanda kepada jangkitan kuman seperti syphils, gonorrhea atau …

Continue Reading
Supplement Merawat Gastrik

Menderita Gastrik 10 Tahun Akhirnya Hilang

Vitamin Untuk Gastrik

Gastrik antara masalah sangat lazim dan secara umumnya ia boleh dibahagikan kepada 2 jenis iaitu gastritis (keradangan lapisan mukosa yang melapik dinding perut) dan ulser perut atau peptik pada lapisan sel yang lebih dalam (lebih teruk berbanding gastritis).Biasanya apabila orang berkata mereka ada masalah gastrik, ia merujuk kepada keadaan pertama (gastritis).Secara semula jadi, sel perut kita menghasilkan …

Continue Reading

Cara Kecutkan Jerawat Dengan Selamat

Vitamin Untuk Kecantikan Vitamin Untuk Lelaki Vitamin Untuk Wanita

Anda dah penat mencuba pelbagai produk untuk menghilangkan jerawat? Tiada yang memberi kesan seperti yang anda inginkan? Nak produk yang dijamin berkesan? Saya akan kongsikan dengan anda cara kecutkan jerawat dengan selamat dan berkesan.   Jerawat merupakan masalah utama bagi sesetengah orang. Tidak kira lelaki atau wanita. Masalah jerawat yang kronik boleh memudaratkan individu dengan …

Continue Reading

Promosi Terbaik September ESP & VITAMIN C

Uncategorized

Alhamdulillah dah masuk bulan September 2016. Pejam celik pejam celik cepatnya masa berlalu.  Mudah2an kita semua sentiasa dilimpahi rahmat dan dilindungi Allah SWT selalu. Hari ini nak cerita tentang promosi bulan September. Bulan ini promosi produk terbaik dari Shaklee iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)  , VITAMIN C dan VITALEA for children Promosi #1 – BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN …

Continue Reading