Promo Free Vitamin Di lanjutkan Sehingga Hujung Bulan !!!!

Uncategorized

BERITA GEMBIRA buat semua pengguna setia shaklee tapi belum mendaftar sebagai SID.. ?…Promo yang sepatutnya tamat pada 15.10.2016, tapi#shaklee EXTEND sampai 31 Oktober! Yippiiiii….??…Tapi kali ni FREE vitamin dia berubah dah.Kalau sebelum ni free vitamin ialah Lecithin dan Vitamin C tapi untuk 16.10.2016 sehingga 31.10.16 free vitamin ialah Lecithin dan Alfafa (L)…Daftar ahli dengan membuat belian 100uv …

Continue Reading

7 Tanda Badan Bertoksin Dan Cara Mencegah Toksin

Vitamin Untuk Detox

Apakah Toksin?Toksin adalah bahan buangan beracun dalam tubuh dan ia boleh melemahkan fungsi / sistem tubuh serta kesihatan. Toksin boleh didapati daripada makanan atau produk penjagaan diri. Tahukah anda? Terdapat 2 jenis toksin sebenarnya. Apa dia? Toksin luaran (Eksototoksin) – daripada makanan segera,makanan yang ada pengawet, makanan yang kita oanggang, dan kimia seperti racun serangga, kosmetik …

Continue Reading

Suplemen Terbaik Pilihan Ibu Mestilah Mealshake Dan Omega Guard

Uncategorized

Meal Shakes dan Omega Guard merupakan gabungan 2 makanan tambahan yang amat sesuai dan disarankan untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah seperti :- · sembelit?  · kurang selera makan? ·  mudah terkena jangkitan seperti demam dan selsema? ·  asthma atau lelah? · terbantut tumbesarannya? Kini kita tidak perlu risau! kerana SHAKLEE ada menawarkan vitamin yang terbukti dapat membantu perkembangan fizikal dan minda anak …

Continue Reading
SIAPA PERLUKAN OMEGA 3

Kelebihan Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

Vitamin Ibu Berpantang Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Buasir Vitamin Untuk Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung Vitamin Untuk Jantung

  Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee 1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies). 2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 3. Omega 3 dalam OmegaGuard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. …

Continue Reading

Jalan Jalan Melaka

Uncategorized

Sambungan dari part 1.Kemain ada sambungan padahal 2 hari 1 malam je kot. Ok selepas settel check in di  Hillmark Crown hotel kami rehat rehat dulu.Solat apa yang semua.Anak anak laki semua tido.Sya pun tido la kejap.Belum sempat mimpi si Kakak Auni bangun bising bising nak mandi kolam.Pujuk pujuk kejap suruh tunggu dulu sebab cuaca …

Continue Reading

Jalan Jalan Melaka

Uncategorized

Ini adalah cerita percutian 2 hari 1 malam kami di Melaka bersempena cuti Awal Muharram yang lepas.Percutian yang tak di rancang pun.Semuanya last minit punya plan.Saya book hotel melalui Booking.com sehari sebelum pegi.Mujur masih ada kosong dan dapat harga yang agak berbaloi.  Kami gerak dari rumah around 8.00 pagi sebab tak nak rushing2.Memang nak gerak santai santai …

Continue Reading