Testimoni Slip Disc

Testimoni : Slip Disc & Prolong Period Sembuh Dengan Amalkan Vivix

Uncategorized

Ramai antara kita yang sakit yang melibatkan tulang. Baru pagi tadi saya dihubungi oleh seorang lelaki yang menceritakan masalah isterinya yang menghidap slipped disc.  Sebelum ini saya ada berkongsi apa itu slipped disc, simptom dan gejala yang dihadapi oleh pesakit. Di sini saya ingin berkongsi testimoni set slipped disc Shaklee, iaitu apa yang boleh dibantu oleh Shaklee dalam membantu …

Continue Reading
Atasi Masalah Sembelit

Atasi Masalah Sembelit Dengan Mudah Dengan Shaklee

Uncategorized

Apakah sembelit?Sembelit berlaku apabila kurang membuang air besar atau sukar membuang air besar. Dari segi perubatan, mereka yang mengalami sembelit apabila membuang air besar kurang daripada 3 kali dalam seminggu.Untuk entry ni sya nak kongsikan cara mudah atasi masalah sembelit dengan shaklee.tapi sebelum itu jom kita kenali dulu apakah yang menyebabkan sembelit? Sembelit berlaku biasanya …

Continue Reading

Testimoni : Kulit Muka Teruk Terjejas Akibat Resdung Dan Jerawat Kini Pulih Dengan Shaklee

Alfalfa B-Complex Energizing Soy Protein (ESP) Herb-lax Omega Guard Vitamin C Vitamin E Vivix

Jom baca kisah dari saudari Ummi Zainab Mohamad, Nama glemer di Fb Ummi Ussi (Cik Zai). Sebelum ini tak pernah kenal apakah itu Shaklee. Tak pernah tahu dan tak pernah diberitahu walaupun saya yang sangat aktif berinternet. Sehinggalah satu hari, saya ke hospital dan diperkenalkan oleh seorang Doktor. Langkah kanan gamaknya masuklah bilik No.1 dan …

Continue Reading

DTX Complex Shaklee Supplement Merawat Hati Kita

Tips Vitamin Untuk Detox

Jagalah dan sayangilah hati kita!Bercakap pasal sakit hati ini, tentu ramai yang tahu apa ubat penawar untuk melembutkan hati. Dah tentulah amalan kerohanian mampu membentuk jiwa dan hati kita supaya sentiasa tenang. Tapi bagaimana nak menjaga kesihatan hati kita? Aaaargh ramai yang memandang sebelah mata sahaja tentang penjagaan kesihatan hati kita. Betul tak? Pakar Gastroenterologi …

Continue Reading

Collagen Yang Terbaik Untuk Kulit Jadi Lebih Anjal Dan Lembap?

Uncategorized

Sekarang ni bermacam jenis lambakan Collagen ada di pasaran. Kebanyakannya dalam bentuk serbuk, dibancuh dengan minuman. Senang kan. Tapi nak pilih tu, pening juga kepala. Jadi Collagen mana yang bagus untuk kulit ni? Macam mana nak pilih?Boleh baca disini.Cheq ada kongsikan cara memilih Collagen di entry sebelum ni. Sebaiknya pilih collegen yang jenis diminum.Bukan yang …

Continue Reading