Uncategorized

4 Cara Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Kehamilan adalah sesuatu yang sangat indah dalam hidup seorang wanita yang dah berkawhin kan. Namun, bentuk badan yang terhasil sepanjang proses kehamilan, boleh menjadi igauan ngeri buat ramai kaum wanita juga 😂😂😂 . Ramai yang mengadu, rata-rata mereka dah pun hilag bentuk badan selepas bersalin. Menggeleber,selulit di sana sini. Badan yang persis model semasa zaman anak… Read More 4 Cara Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Uncategorized

10 Fakta Tentang Kalsium

Kalsium adalah mineral penting yang paling banyak diperlukan oleh manusia. Kalsium membantu pembentukan tulang dan gigi dan diperlukan untuk pembekuan darah, penghantaran isyarat pada sel saraf, dan otot. Kalsium membantu mencegah osteoporosis. Dari semua kalsium yang terkandung dalam tubuh manusia, 99% terletak di tulang dan gigi. Kalsium juga berperanan dalam menurunkan tekanan darah, dan terbukti… Read More 10 Fakta Tentang Kalsium

Uncategorized

Testimoni Ostematrix Shaklee

Semperna dengan bulan promosi Ostematrix dari shaklee ni mai sya nk celoteh sikit apa tu Ostermatrix dan apa kebaikan untuk kita amalkan Ostermatrix. KELEBIHAN KALSIUM SHAKLEE OSTEMATRIX MENGEKALKAN TULANG YANG SIHAT 1. Vitamin D – Membantu merawat penyakit rickets. Ia meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki penyakit periodontal. Vegetarian,… Read More Testimoni Ostematrix Shaklee

Uncategorized

TIPS MENURUNKAN BERAT BADAN

Cara menurunkan berat badan tidak hanya sebatas untuk mendapatkan tubuh langsing yang ideal, tetapi untuk kesihatan yang baik juga.Berat badan berlebihan atau obersiti  boleh terjadinya bermacam penyakit berbahaya seperti serangan jantung, diabetes type 2, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi dan sebagainya. Oleh sebab itu sangat penting menjaga kesihatan tubuh dengan menghapuskan lemak yang menempek di… Read More TIPS MENURUNKAN BERAT BADAN

Uncategorized

Testimoni Detox Shaklee

Kalau sebelum ni sya dah tunjukkan beberapa jenis detox shaklee dan hari ni sya nak tunjuk dekat korang semua testimoni dari mereka yang dah berjaya detox dan kesan apa yang mereka dah dapat. Jom tengok dulu video testimoni Pn Ebby Testimoni #1 Testimoni #2 Testimoni #3 Testimoni #4 Testimoni #5 Testimoni #6 Testimoni #7 Testimoni #8… Read More Testimoni Detox Shaklee

Uncategorized

TESTIMONI : SAKIT TUMIT SEMBUH & BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX

Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat. Saya pernah mencuba pelbagai supplement, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus… Read More TESTIMONI : SAKIT TUMIT SEMBUH & BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX