Month: October 2017

Set Basic Jerawat

Set basic jerawat untuk merawat masalah jerawat yang teruk. Set basic+ Jimat+ tahan 2 bulan! . Bukan untuk menghapus jerawat je tau, untuk detoks tubuh jugak!!! Buang angin + toksin dalam badan!!! Garlic Shaklee dibuat daripada bawang putih Jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik dicalifornia, USA diwaktu musim panas. Garlic dihasilkan …

Set Basic JerawatRead More »

ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN

Anda sering keguguran dan kini tiba masanya  untuk anda ambil esp untuk bantu kuatkan rahim dan bantu cegah keguguran ?   Ada sahabat yang berkongsi masalah beliau yang dah mengalami keguguran setiap kali disahkan mengandung. Sebagai seorang sahabat saya amat bersimpati dengan beliau. Setiap kali mengandung beliau akan pengalami pendarahan. Selepas disahkan mengandung, beliau akan berhenti dari …

ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURANRead More »

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER 2017

Hai semua! Sekejap je masa berlalu kan.Hari ini kita dah masuk hari ketiga bulan Oktober .Dah nak masuk akhir tahun dah. Mesti ramai yang ternanti-nanti bilalah Shaklee nak buat promosi ESP Shaklee kan? Dah lama dah tunggu promosi ESP yang best tu. Saya pun sama tau, bila lagi nak beli ESP pada harga diskaun kan  …

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER 2017Read More »