Alahai Murahnya Set Menyusu Shaklee

Uncategorized

Set pertama yang membuatkan sya jatuh cinta dengan shaklee.Set menyusu shaklee adalah set pertama yang sya cuba untuk anak kedua sya pada 2013.Dah nak masuk 2 tahun pun sya jatuh cinta pada shaklee.Alhamdulilah secara tidak langsung sya dapat berikan susu ibu secara ekslusif buat permata hati sya.Tapi sya juga tak kata yang lain tak ekslusif sebab rezeki masing-masing kan.Ini semua berkat niat dan usaha serta teknik yang betul in shaa Allah kita semua pasti boleh.

Dulu sebelum sya cuba set ni pun sya sering bertanya pada diri sendiri “eh boleh ker set ni banyakkan susu??”eh bagus sangat ker kan set ni?”nak beli mahal ni kalau tak menjadi rugu je’..tapi tu semua cerita 2 tahun lepas.Sekarang selepas sya alami kesan yang sangat best ni maka sya pun nak kongsikan kebaikan set menyusu shaklee ini untuk semua.Dari dulu yang selalu dok fikir mahal tu sekarang rasa alahai murahnya set ni.Berbaloi dengan harga.

Kenapa sya kata Set Menyusu Shaklee ni murah gile??Sebabnya kan jom kita tengok berapa bulan set ni boleh bertahan.Sebagai pengguna kita tak perlu pun nak beli setiap bulan pun set ni.Kadang 2 bulan sekali baru lh beli pula.Ada pula yang setahun hanya 2 kali jer pun kena beli.Tak ker untung tu.

Set Premium Untuk Menyusu

Alfalfa  Complex 330 biji ( 1 -1 1/2 Bulan) Rm 53.75

Energ Soy Protien (ESP) – 850g ( 2 bulan) Rm150.00

Vitamin C 180 biji (6 bulan) Rm 92.50

Vita-Lea 120 biji (3-4 bulan) Rm 88.75

B-complex 120 biji (3-4 bulan) Rm 53.75

Ostermatrix 120 biji (3-4 bulan) Rm 61.00

Kata murah tapi tak murah pun..Tu kiraan untuk semua tapi kan sya dah terangkan kat atas tadi yang semua tu tak perlu di beli setiap bulan.Kalau kena gayanya mungkin boleh dapat dengan harga lagi murah.Boleh hubungi sya tanya bagaimana.Konsultasi yang sya berikan percuma tau.Boleh kongsikan cerita penyusuan sya berjaya sampai ke hari ini.

Anda berminat untuk mendapatkan Set Menyusu Shaklee???Anda kini boleh membuat tempahan secara Online iaitu dengan menggunakan kad debit mahupun kad kredit.Anda hanya perlu  klik icon di bawah dan anda boleh terus membeli secara online dengan website Shaklee.

Anda juga boleh menghubungi saya untuk sebarang urusan COD (cash on delivery) dan konsultasi percuma sehingga niat anda untuk menyusukan bayi berjaya.Pelbagai tips lagi yang sya akan kongsikan bersama anda.
Set Menyusu Shaklee memang menjadi pilihan ibu-ibu menyusu pada masa sekarang  kerana ia selamat , semulajadi dan sangat berkesan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge