Uncategorized

Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Family Friendly

Bisnes
Shaklee
ini adalah bisnes keluarga.Kenapa
saya katakana bisness Shaklee adalah bisness keluarga???Ini adalah kerana kemana-mana
pun kami pergi untuk aktiviti Shaklee kami mesti bawa keluarga bersama. Jangan
terkejut jika pergi ke seminar shaklee yang bukan saja penuh dengan
ibu  bapa, malah anak-anak kecil juga.
Inilah keseronokan dalam bisnes Shaklee.
Keluarga dan bisnes jalan seiring. Tak perlu susah-susah nak fikir mana letak anak
atau nak cari babysitter setiap kali nak ke seminar. Angkut semua sekali. Tiada
halangan. Seronokkan kan ?
Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Family Friendly
Tengok..anak-anak kecil pun turut bersama ibu-ibu
Dan kerana itulah salah
satu faktor yang menyebabkan saya tertarik untuk buat bisness Shaklee kerana  bisnes Shaklee ni sangat family
friendly. Kebanyakan training kami diadakan secara online, jadi untuk ibu-ibu
yang sibuk tak perlu nak selalu keluar rumah.Kebanyakan ahli kumpulan kami terdiri dari
ibu-ibu, jadi agak sukar kalau kena tinggalkan anak, lebih-lebih lagi anak yang
masih kecil. Tapi jangan salah faham, ada juga ahli yang lelaki ya. Lelaki pun
kami akan bantu guide juga.
Apa Keistimewaan saya memilih untuk
serius berbisnes Shaklee
v  Tidak menggunakan masa dan tenaga saya terlalu
lama
v  Tidak menganggu tanggungjawab harian saya
sebagai wanita bekerjaya, isteri dan ibu
v  Tidak perlu keluar rumah mencari customer.
Tak perlu fikir untuk urusan pos  kerana  pihak Shaklee sendiri yang akan pos kepada customer.Cuma sesekali jer bila customer nak  COD.Bestkan bisness shaklee ni..
v  Konsep bisnes tidak mencari customer, tapi
customer yang ghairah mencari kita
v  Bisnes yang santai dan amat berkesan
v  Boleh menambahkan lagi duit kita tidak kira
sama ada kita ini seorang seorang suri rumah,pelajar mahupun yang berkerjaya.
v  Paling penting pendapatan lumayan dan
halal 
Selain dari
kelas-kelas sokongan yang di sediakan oleh pihak pengurusan Shaklee seperti :

1) Bengkel Nutrisi – RM40


2) Kelas NDT (New Distributor Training) – RM40

3) Health and Wellness Talk – Free

4) Business Opportunity Meeting (BOM)

Di group kami juga menyediakan beberapa kelas
sokongan eksklusif yang lain mengikut sistem mentoring.


1. Kelas Blogging Basic

2. Kelas Blogging Advance

3. Search Engine Optimization (SEO)

4. Search Engine Marketing (SEM)

5. FB Ada Marketing

6. Template-Template business yang menarik

7. Softselling Skill

8. Group mentoring and monitoring

9. Kelas Webinar (Meeting Secara Virtual)

dan masih banyak lagi kelas-kelas dan
aktiviiti  yang menarik dalam bisness Shaklee ni.

Baru-baru ini Upline group Ibu Cergas  telah menjalankan kelas berkenaan Blogging dan
Search Engine Optimization (SEO). Tahukah Anda ??? Kelas SEO di luar sana
kebanyakkannya  yurannya bernilai
beribu-riban  namun group kami amat bertuah
kerana kami di berikan ilmu SEO ini secara PERCUMA…

Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Family Friendly

Sesangat berterima kasih kepada upline saya iaitu pasangan suami isteri
Hafeez Jamil & Farha Maskuriy yang bertungkus lumus mengajar kami semua
segala ilmu-ilmu yang sangat bernilai ini..Dan yang paling membuatkan saya lagi terharu upline
saya ni sanggup turun mengajar kami di waktu malam biarpun anak sendiri baru
jer keluar hospital pada petang hari yang sama kelas dijalankan.Tengok betapa
sayangnya upline kami kepada “anak-anak”  Shaklee yang betul-betul nak buat bisness Shaklee

Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Family Friendly
Sesi pembelajaran bersama bapa cergas

Tak dilupakan kepada super upline saya iaitu
pasangan suami isteri Presidential Master Zainul Anuar & Presidential
Master Lyna Noh kerana telah menyediakan tempat yang begitu selesa untuk kami
di bawah team iReach Family untuk menuntut ilmu berkaitan bisness Shaklee di sana.

Untuk mereka yang mahu menjadi
seperti saya, menggapai impian menjadi kenyataan dengan Bisness Shaklee yang
dibantu oleh banyak sifu. Sila sms ke 017-4205506 untuk info lanjut.

Mari sertai kami
untuk menjadikan impian anda satu kenyataan.

1 thought on “Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Family Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge