VITAMIN TERBAIK UNTUK TULANG PATAH

Vitamin Terbaik Untuk Tulang Patah

Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Testimoni Vitamin C Vitamin Untuk Tulang Patah

Kemalangan boleh terjadi di mana sahaja, samada di rumah, pejabat atau pun di jalan raya. Dan apabila kecederaan terjadi terutamanya yang melibatkan patah atau retak tulang, selalunya akan mengambil masa yang lama untuk pulih sepenuhnya. Namun ada cara atau ikhtiar yang kita boleh lakukan untuk menyembuhkan tulang yang patah dengan lebih cepat seperti normal kalau …

Continue Reading
SET BULAN PUASA SHAKLEE

Set Berpuasa Shaklee

Energizing Soy Protein (ESP) Mealshake Performance Drink Set Bulan Puasa Vitamin Untuk Berpuasa

Anda sedang mencari set berpuasa yang dapat membantu anda agar kekal cergas berpuasa ? Nak cuba Set Berpuasa Shaklee ? Alhamdulillah hari ni 17 Mei 2018 Masihi bersamaan 1 Ramadan 1439 Hijrah..Semoga ramadhan kali ini membawa 1001 kebaikan buat kita semua.Semoga beroleh keberkatan dariNya. Oke semperna bulan puasa ni Fisya nak sharing sikit bagaimana nak menjadikkan anda bertenaga dan …

Continue Reading
Cara Atasai Gatsrik Tanpa Ubat

Cara Atasi Gatsrik Tanpa Ubat

Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Peppermint Testimoni Tips

Anda ada masalah gastrik ? Sedang cari cara atasi gastrik tanpa ubat ?Sebelum tu jom kita kenali dulu apa itu gastrik  Apa itu Gastrik? Penyakit Gastrik atau Gastritis merujuk kepada keradangan pada lapisan dinding perut. Di dalam perut, terdapat satu lapisan mukus semulajadi yang melindungi dinding perut daripada bahan kimia berasid semulajadi yang sangat diperlukan …

Continue Reading

12 Cara Legakan Mabuk Hamil Dengan Berkesan

Energizing Soy Protein (ESP) Peppermint Vitamin Untuk Angin Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Mabuk , muntah , loya adalah perkara yang normal ketika hamil . Setiap orang tak sama alahan ketika hamil. Ada yang hanya mengalami mabuk hamil di awal kehamilan 3 bulan pertama, berhenti semasa trimester kedua tapi mabuk semula pada trimester ketiga. Ada yang hanya mengalaminya di awal kehamilan sahaja dan ada juga yang alah sepanjang 9 …

Continue Reading
Cara Menghilangkan Jeragat

Cara Menghilangkan Jeragat

Energizing Soy Protein (ESP) Vitamin C Vitamin E

Jeragat atau dikenali sebagai bintik hitam adalah salah satu dari masalah kulit yang sangat biasa di kalangan penduduk Asia umumnya dan Malaysia ,khasnya.Masalah ini amat merisaukan buat kaum wanita yang sangat menitikberatkan penjagaan kecantikan wajah.       Punca -Punca Masalah Jeragat Ialah:     Kekurangan nutrien yang terjadi apabila usia semakin meningkat atau disebabkan faktor genetik Pengambilan …

Continue Reading
Suplemen Untuk Ibu Mengandung

Supplement Untuk Ibu Mengandung Trimester Pertama

B-Complex Energizing Soy Protein (ESP) Vita-Lea Vitamin C Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Kehadiran cahaya mata sudah pasti sesuatu yang sangat di nantikan buat setiap pasangan yang telah mendirikan rumah tangga kan.Alhamdulillah kalau kita di berikan rezeki untuk mengandung ditempoh awal perkahwinan tapi bagi yang belum ada rezeki jangan berputus asa.Boleh cuba pelbagai usaha untuk hamil. Antara yang boleh di cuba untuk hamil dengan mengambil supplement VIVIX Shaklee sebagai salah …

Continue Reading

10 Produk Shaklee Paling Laris

Alfalfa Collagen Powder Energizing Soy Protein (ESP) GLA Complex Lecithin osteMatrix Vita-Lea Vitamin C Vitamin E Vivix

Shaklee Top 10 Paling Laris !! Jangan hairan kalau dengar produk Shaklee selalu Out Of Stock. Sebabnya memang produk-produk ini berkualiti tinggi untuk kesihatan. Ramai berebut-rebut untuk dapatkan supplement Shaklee. Walau ada yang komplen kata Shaklee ni mahal (eh mahal ke? hehe…), tapi lagi ramai yang tahu nilai sebuah kesihatan dan merasakan Shaklee jauh lebih …

Continue Reading

Testimoni : Kulit Muka Teruk Terjejas Akibat Resdung Dan Jerawat Kini Pulih Dengan Shaklee

Alfalfa B-Complex Energizing Soy Protein (ESP) Herb-lax Omega Guard Vitamin C Vitamin E Vivix

Jom baca kisah dari saudari Ummi Zainab Mohamad, Nama glemer di Fb Ummi Ussi (Cik Zai). Sebelum ini tak pernah kenal apakah itu Shaklee. Tak pernah tahu dan tak pernah diberitahu walaupun saya yang sangat aktif berinternet. Sehinggalah satu hari, saya ke hospital dan diperkenalkan oleh seorang Doktor. Langkah kanan gamaknya masuklah bilik No.1 dan …

Continue Reading

4 Sebab Kenapa Patut Beli Set Berpantang Shaklee

Alfalfa Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Vitamin C Vitamin Ibu Berpantang Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Ibu Keguguran

Untuk entry kali  ni dan semperna bulan terakhir promo Set Postnatal ni sya nk la share dengan semua sebab kenapa patut beli Set Berpantang Shaklee.    1. Set yang sangat lengkap Ibu-ibu selepas bersalin digalakkan mengambil makanan yang bernutrisi tinggi dan seimbang untuk memulihkan luka, menyeimbangkan hormon dan memulihkan tenaga. Set Berpantang Shaklee menyediakan nutrisi-nutrisi yang …

Continue Reading