Promosi Shaklee June 2018

Promo Shaklee Set Mandian Baby

Bulan baru shaklee mesti atau pendek kata memang wajib akan buat promosi.Untuk promosi shaklee June 2018 korang semua patut grab item promo  yang pastinya akan lebih penjimatan bersempena kadar 0% GST! Antara promosi terkini Shaklee ialah: 1.Twin Pack Cinch Shake (Caffe Latte & Chocolate)dengan diskaun 10% Manfaat Cinch Caffe Latte & Chocolate Membantu mendapatkan bentuk tubuh …

Continue Reading

Kaitan Eczema Dan Asthma

Set Mandian Baby Set Untuk Kanak Kanak Vitamin Untuk Kanak-Kanak

Untuk entry kali ni saya nak celoteh sikit berkaian eczema yang tetiba datang menyinggah kat anak sulong saya.Masa awal kena dulu ingat kan sebab ruam panas tapi tak sangka pula berlanjutan sampai sekarang.Dan bila di bawa ke hospital / klinik doc sahkan anak sya kena eczema. Maka sikit penerangan di berikan oleh doctor berkaitan eczema.Doctor …

Continue Reading