Cara Atasai Gatsrik Tanpa Ubat

Cara Atasi Gatsrik Tanpa Ubat

Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Peppermint Testimoni Tips

Anda ada masalah gastrik ? Sedang cari cara atasi gastrik tanpa ubat ?Sebelum tu jom kita kenali dulu apa itu gastrik  Apa itu Gastrik? Penyakit Gastrik atau Gastritis merujuk kepada keradangan pada lapisan dinding perut. Di dalam perut, terdapat satu lapisan mukus semulajadi yang melindungi dinding perut daripada bahan kimia berasid semulajadi yang sangat diperlukan …

Continue Reading
Cara Mengatasi Masalah Berdengkur

Cara Mengatasi Masalah Berdengkur Dengan Mudah Dan Berkesan

Tips

Mesti ramai yang pernah rasa sakit hati bila suami tidur berdengkur kuat macam nak roboh katil sampai kita tak dapat tidur semalaman? Masa itu mesti terfikir macam-macam petuakan untuk pastikan berhenti berdengkur? Fahamkan Dulu Kenapa Masalah Ni Terjadi? Sebelum kita teruskan kepada petua untuk berhenti berdengkur. Haruslah dulu kita faham kenapa ada orang tidur berdengkur. …

Continue Reading

Tips Pilih Kasut Sesuai Untuk Ibu Hamil

Tips

Kaki adalah anggota badan untuk menyokong keseluruhan tubuh badan kita. Pemilihan kasut yang betul pula penting untuk menyokong fungsi kaki tadi terutamanya ketika hamil. Maklumlah apabila perut semakin membesar dan berat badan pula bertambah, memang susah untuk ibu-ibu bergerak. Keadaan pasti makin sukar jika kasut yang disarungkan kurang sesuai, silap-silap boleh tergelecek dibuatnya.So untuk entry …

Continue Reading

11 Tips Tidur Lena Semasa Hamil

Tips

Anda mencari tips tidur lena semasa hamil ? Kalau jawapannya YA anda mesti teruskan membaca entry ini. Waktu tidur adalah waktu yang sukar dan tidak selesa terutamanya semasa hamil. Namun, untuk mendapatkan tidur yang lena  lebih-lebih lagi apabila kandungan sudah semakin membesar amatlah sukar. Ini berlaku kerana kesan daripada pelbagai faktor yang salah satunya membabitkan …

Continue Reading

Amalan Pemakanan Yang Baik Untuk Ibu Mengandung

Tips

Makanan yang halal dan berkhasiat penting untuk tubuh dan rohani yang baik. Apatah lagi untuk ibu mengandung.Pemakanan yang baik  akan mempengaruhi jiwa anak yang bakal dilahirkan. Antara pemakanan yang baik untuk ibu mengandung 1. Sayur-sayuran Semasa trimester pertama kehamilan memang ramai ibu hamil akan mengalami gejala loya dan muntah muntah atau lebih dikenali sebagai morning sickness.Jika …

Continue Reading

4 Cara Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Tips Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Kurus

Kehamilan adalah sesuatu yang sangat indah dalam hidup seorang wanita yang dah berkawhin kan. Namun, bentuk badan yang terhasil sepanjang proses kehamilan, boleh menjadi igauan ngeri buat ramai kaum wanita juga ??? . Ramai yang mengadu, rata-rata mereka dah pun hilag bentuk badan selepas bersalin. Menggeleber,selulit di sana sini. Badan yang persis model semasa zaman anak …

Continue Reading
Tips Menurunkan Berat Badan

Tips Menurunkan Berat Badan

Tips Vitamin Untuk Jantung Vitamin Untuk Kurus

  Cara menurunkan berat badan tidak hanya untuk mendapatkan tubuh langsing yang ideal, tetapi untuk kesihatan yang baik juga.Berat badan berlebihan atau obersiti  boleh terjadinya bermacam penyakit berbahaya seperti serangan jantung, diabetes type 2, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi dan sebagainya. Oleh sebab itu sangat penting menjaga kesihatan tubuh dengan menghapuskan lemak yang menempek di …

Continue Reading

Tips Agar Kulit Bebas Jerawat

Tips Vitamin Untuk Kecantikan Vitamin Untuk Wanita

Jerawat merupakan salah satu masalah yang sering  di hadapi oleh remaja,tapi tak kurang juga pada mereka yang usia yang lebih tua juga kadang mengalaminya.Penyebab jerawat kebanyakannya berpunca dari masalah perubahan hormon. Sebelum teruskan bacaan jom tonton tips best dalam video ni?Seterusnya baca apa yang boleh anda lakukan dan apa yang tidak.     Tips Agar Kulit Bebas …

Continue Reading