Uncategorized

Adakah Shaklee Halal?

Salah satu persoalan yang paling ramai pengguna nak tahu mengenai Shaklee adalah adakah shaklee halal. Maklumlah,Shaklee dibuat dan diimport dari USA. Dan kat botol Shaklee pun takde tanda logo Halal Jakim kan.   Sebelum kita nak lihat adakah Shaklee halal ataupun tidak, kita kene tahu dulu fakta ini:   1) Shaklee bukanlah produk Malaysia. Produk …

Adakah Shaklee Halal?Read More »

Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

Pengedar Vivix Shaklee Selangor Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur Pengedar Vivix Shaklee Kelantan Pengedar Vivix Shaklee Johor Pengedar Shaklee Perak Pengedar Vivix Shaklee Kedah Pengedar Vivix Shaklee Terengganu Pengedar Vivix Shaklee Pahang

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER 2017

Hai semua! Sekejap je masa berlalu kan.Hari ini kita dah masuk hari ketiga bulan Oktober .Dah nak masuk akhir tahun dah. Mesti ramai yang ternanti-nanti bilalah Shaklee nak buat promosi ESP Shaklee kan? Dah lama dah tunggu promosi ESP yang best tu. Saya pun sama tau, bila lagi nak beli ESP pada harga diskaun kan  …

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER 2017Read More »

Adakah Nanas Bahaya Untuk Ibu Hamil ?

Ramai yang kata kita tak boleh nak makan nanas sepanjang tempoh kehamilan, kerana ianya tajam dan boleh menyebabkan keguguran atau mendorong kepada kelahiran pramatang. Benarkah nanas ini bahaya untuk ibu hamil? Macam mana pula kalau ada ibu yang benar-benar mengidam dan teringin nak makan nanas? Atau morning sickness yang tak boleh makan makanan lain kecuali …

Adakah Nanas Bahaya Untuk Ibu Hamil ?Read More »

PROMOSI SEPTEMBER – THE RADIANT 4

Rahsia kulit berseri kini bukan rahsia lagi. Shaklee membawakan 4 nutrien penting untuk kecantikan dan kesihatan kulit kita luar dalam.  PROMOSI SEPTEMBER – THE RADIANT 4 Apa yang special promo bulan ini Shaklee fokus untuk set kulit atau nama set dia SET RADIANT 4. Apa yang ada dalam set ni; 💧COLLAGEN POWDER 💧ESP 💧GLA COMPLEX  …

PROMOSI SEPTEMBER – THE RADIANT 4Read More »

E-Book Pertama Saya Tentang Persediaan Berpantang Sendiri Untuk Ibu Moden

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ Assalamualaikum w.b.t  Saya nak kongsi satu e-book PERCUMA untuk semua mummy to be yang bakal berpantang …

E-Book Pertama Saya Tentang Persediaan Berpantang Sendiri Untuk Ibu ModenRead More »

AMALAN SURAH-SURAH UNTUK IBU MENGANDUNG

Antara amalan yang dianjurkan untuk ibu hamil ialah berzikir mengingati Allah S.W.T serta memperbanyakkan membaca Al-Quran . Kerana dengan amalan tersebut boleh memberi ketenangan pada jiwa dan memberi kesan yang positif kepada baby dalam kandungan. Apa yang kita amalkan tu bukan sahaja untuk diri sendiri tetapi untuk bayi dalam kandungan juga. Sebab tu kalau tengah …

AMALAN SURAH-SURAH UNTUK IBU MENGANDUNGRead More »

SET KESIHATAN OPTIMUM

Tak suka makan sayur? Nak makan ikut piramid makanan pun tak sempat. Lagilah nak makan berkhasiat kan..kan.. Cheq pun sama juga. Nak complete makan segala bagai tu memang tak dan lah. So alternatif cheq jaga kesihatan dalaman dan luaran serta dapatkan nutrien dengan amalkan Set Kesihatan Optimum ni ha..  SET KESIHATAN OPTIMUM Tak Suka Makan …

SET KESIHATAN OPTIMUMRead More »

KENAPA KITA PERLUKAN SUPLEMEN?

Walaupun kita rasa kita dah cukup makan makanan yang seimbang setiap hari seperti sayur, buah ayam, daging tetapi kenapa masih perlu makan suplemen? Berikut adalah sebab-sebabnya. Kenapa perlu memilih Shaklee sebagai suplemen pilihan anda sekeluarga? 1) SENTIASA SELAMAT -Menjalankan lebih drpd 350 ujian pada setiap ramuan baru -Menjalankan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setahun 2) …

KENAPA KITA PERLUKAN SUPLEMEN?Read More »

Promosi Ohsem Shaklee Mei 2017

Bagi pengguna setia Shaklee pasti teruja sangat dengan promosi bulan ni kan.??. Bagi yang baru hendak mencuba Shaklee, tentulah banyak excitement yang best menanti anda. Jom kita lihat apakah promosi Shaklee yang best sangat dalam bulan Mei 2017. Promosi Shaklee Mei 2017 Ada 2 bahagian bagi promosi Shaklee Mei 2017 ini. Saya bahagikan kepada promosi kepada ahli baru dan juga promosi kepada …

Promosi Ohsem Shaklee Mei 2017Read More »