Uncategorized

Set Basic Jerawat

Set basic jerawat untuk merawat masalah jerawat yang teruk. Set basic+ Jimat+ tahan 2 bulan! . Bukan untuk menghapus jerawat je tau, untuk detoks tubuh jugak!!! Buang angin + toksin dalam badan!!! Garlic Shaklee dibuat daripada bawang putih Jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik dicalifornia, USA diwaktu musim panas. Garlic dihasilkan… Read More Set Basic Jerawat

Uncategorized

ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN

ESP merupakan salah satu supplement yang sya suggestkn untuk customer yang sedang berusaha untuk hamil Bagaimana ESP membantu untuk kesuburan bagi mereka yang sedang TTC / ikhtiar untuk hamil? ESP berfungsi untuk MENGUATKAN OTOT RAHIM. Jadi perlekatan lebih kuat dan tak fragile. Untuk mereka yang pernah ada history MISCARRIAGED, sya cadangkan pengambilan ESP sebagai satu… Read More ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN

Uncategorized

11 Tips Tidur Lena Semasa Hamil

Waktu tidur adalah waktu yang sukar dan tidak selesa terutamanya semasa hamil. Namun, untuk mendapatkan tidur yang lena  lebih-lebih lagi apabila kandungan sudah semakin membesar amatlah sukar. Ini berlaku kerana kesan daripada pelbagai faktor yang salah satunya membabitkan perubahan hormon kehamilan. Di sini, saya kongsikan beberapa tips yang boleh diamalkan untuk ibu ibu semasa hamil… Read More 11 Tips Tidur Lena Semasa Hamil

Uncategorized

Ketidakselesaan Pada Akhir Kehamilan

Memasuki minggu ke-28 kehamilan,bermakna kita dah masuk fasa trimester ketiga. Fasa menunggu hari dan seterusnya bersedia untuk menerima kehadiran orang baru dalam keluarga. Pada trimester ketiga ni, dengan keadaan perut yang memboyot, kita mulalah rasa sangat letih dan tak larat nak bergerak banyak. Pada waktu ni pertumbuhan baby berlaku dengan pantas sekali. Perubahan ini membantu… Read More Ketidakselesaan Pada Akhir Kehamilan

Uncategorized

Berjaya Hamil Selepas 2 Tahun TTC Dengan Vivix

TTC atau ayat panjangnya Trying To Convince atau bahasa melayunya ikhtiar untuk hamil. Pelbagai cara yang digunakan untuk mendapatkan anak. Pelbagai jamu, ubat, rawatan dari mahal atau murah namun begitu bukan semuanya berjaya.  Tak semua dikalangan kita yang bernasib baik mudah hamil selepas berkahwin,ada yang bertahun-tahun kahwin tapi masih belum dikurniakan cahayamata. Pastinya sedih dan terkilan… Read More Berjaya Hamil Selepas 2 Tahun TTC Dengan Vivix

Uncategorized

Cara Mudah Hilangkan Batuk Semasa Hamil

Batuk ketika hamil sangat la memeritkan dan menyeksakan. Apa lagi kalau batuk yang teruk, berkahak dan berlarutan sehingga berminggu-minggu malah ada yang berbulan.  Selain menyeksakan, lebih stress lagi, batuk sampai terkencing pun ada. Itulah realiti ibu hamil yang terpaksa dihadapi. Bahaya sebenarnya batuk sampai berkahak ni. Kerana kalau tidak dirawat, lama-kelamaan kahak boleh dijangkiti. Rasa… Read More Cara Mudah Hilangkan Batuk Semasa Hamil

Uncategorized

10 TANDA BERSALIN YANG WAJIB IBU AMBIL TAHU

Menurut sumber, hanya 5% bayi yang lahir pada tarikh due date yang diramal oleh doktor. Biasanya kehamilan akan mencapai usia antara 38 ke 42 minggu. Rasa sakit sejak-sejak ini makin kerap pula. Buat ibu yang pertama kali mengandung, tentu tertanya-tanya apa agaknya tanda bersalin yang patut mereka tahu agar sempat ke hospital. Ada beberapa cara untuk kita tahu bila… Read More 10 TANDA BERSALIN YANG WAJIB IBU AMBIL TAHU