Pengedar Shaklee Shah Alam

Cod Shaklee Shah Alam (Ready Stok Shaklee – Ready Stok Vivix )

Pengedar Shaklee

Saya Fisya Yusof , merupakan pengedar Shaklee Shah Alam dan kawasan sekitarnya. Saya adalah pengamal supplement Shaklee sejak 2013 dan mula menjana pendapatan dengan bisness Shaklee sejak 2014 secara serious .

Kenapa Kena Beli Shaklee Dengan Saya?

Pengedar Shaklee Kota Kemuning

(1) : Pengalaman sendiri melalui pengambilan Shaklee dalam kehidupan seharian.

Saya mula mengenali shaklee ketika menyusukan anak kedua saya dan terus amalkan produk Shaklee sehingga sekarang dan meneruskan ketika mengandungkan anak ketiga . Alhamdulillah masalah HB yang saya alami ketika mengandung anak pertama dan kedua tiada la ketika mengandungkan anak ketiga.

(2) : Kami punyai access dengan Nutritionist dan Pakar Nutrisi dan Laktasi

Dalam kumpulan kami, anda juga boleh tanya terus kepada kami tanpa perlu protokol yang memakan masa untuk mendapatkan maklumat mengenai Shaklee dan juga pengambilan Shaklee. 

Pemberian pengambilan nutrisi juga bergantung keperluan customer, bukan saja2 tau! Ada yang perlu diambil, ada yang tidak perlu. Ini adalah penting untuk anda dan juga keluarga ada.

(3) : Konsultasi Ekslusif Semasa & Selepas Pembelian

Saya beri konsultasi yang exclusive buat mereka yang membeli dengan saya sahaja.Konsutasi dari saya selepas pembelian adalah percuma khusus untuk semua customer yang dah dapatkan produk Shaklee sari saya.

Saya mempunyai sijil Nutrisi yang bertauliahkan direct oleh pakar nutrisi sebagai tanda saya telah mengikuti ilmu produk Shaklee direct dari pakar .

(4) : Penghantaran terus ke rumah anda untuk COD, anda boleh terus hubungi kami sekiranya anda di kawasan :

(Kawasan COD Percuma )

 ➡ Jalan Kebun

➡  Bukit Rimau

 ➡ Kampung Lombong

 ➡ Kota Kemuning

 ➡ One City

 ➡ Seksyen 25

 ➡ Seksyen 26

 ➡ Seksyen 30 

 ➡ Seksyen 31

(5) : Penghantaran Melalui Pengeposan

Sekiranya anda ingin memilih penghantaran melalui pos, kami juga menyediakan penghantaran Poslaju / GDEX / CitiLink ke Seluruh Malaysia Sabah dan Sarawak .

(6) : Kumpulan Shaklee yang aktif dan bersemangat tinggi

Kumpulan kami merupakan team yang aktif dan fresh dengan informasi tentang produk Shaklee dan bisnes Shaklee juga, sangat sesuai untuk yang nak daftar ahli Shaklee sama ada untuk makan sendiri dan juga untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee Online atau Offline . 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi , sya adalah wakil pengedar Shaklee sah anda. Sebarang pertanyaan dan rundingan harga mengikut budjet anda boleh menghubungi saya seperti talian berikut :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *