Uncategorized

Confius Memilih Set Kehamilan??

Pastinya ibu-ibu yang
disahkan hamil mula mencari-cari Set Kehamilan sebagai supplement untuk memastikan kandungan membesar
dengan sihat kan.Ye lah kita ni bila dah hamil mesti perlukan banyak nutrisi.Dulu hanya perlu untuk kita seorang tapi sekarang perlu untuk berdua
pula.Jika kita tak cukup nutrisi bagaimana pula dengan bayi dalam
kandungan kita kan.

Antara set kehamilan di
pasaran Set kehamilan Shaklee adalah antara set
supplement yang hot.Search je google pasti akan keluar Set kehamilan Shaklee.
Set yang menjadi pilihan kebanyakan wanita hamil sebagai nutrisi
sepanjang kehamilan kita. Set kehamilan Shaklee yang
dicadangan sebenarnya dah lengkap mengikut dos. Namun masih ada yang keliru
dengan set ini. Confused, perlu lagi ke nak ambil vitamin yang klinik bekalkan
setiap kali kita membuat pemeriksaan bulanan bila dah ambil Set
kehamilan Shaklee
ini. 

Jadi untuk bagi sesape yang masih
keliru saya kongsi kepada semua berdasarkan sumber dari pembacaan sya. Sebelum
ini sya dah celotehkan mengenai Set Hamil Shaklee  dan apa keperluan
untuk wanita hamil dari entry sebelum ini. Kali ini sya nak share pulak apa
perbezaan Set kehamilan Shaklee dengan vitamin dari klinik.
Harus diingat, fungsi utama kedua-dua
supplement  ini adalah sama, iaitu nutrisi untuk support ibu dan bayi
sepanjang tempoh kehamilan. Yang berbeza cuma jenama pasaran. Macam kita beli handphone lah, ada iphone, ada samsung. Macam itu juga jenama supplement.Vitamin dari
klinik biasanya campuran pelbagai jenama supplement, sedangkan Set
kehamilan Shaklee sepenuhnya di bawah keluaran Shaklee. 
Dan sekarang, ini perbezaan Set
kehamilan
 Shaklee dan vitamin di pasaran.Mempunyai fungsi yang sama tapi berbeza.
 Multivitamins

Set Kehamilan

  • Membekalkan
    nutrient lengkap dalam satu tablet.
  • Mengandungi semua
    vitamin dan mineral yang cukup mengikut keperluan ibu dan bayi.
  • Mempunyai iron
    membantu mengurangkan risiko bayi pramatang, anemia dan meningkatkan kandungan
    hemoglobin ibu. 

 Folic Acid
Set Kehamilan

   
   
  • Komponen dalam
    vitamin B, dikenali sebagai folate secara natural.
  • Membantu dalam
    pembentukan tulang belakang dan saraf bayi.

**Tahu tak
folic acid penting bukan untuk wanita hamil sahaja?

                                                                   Calcium
Set Kehamilan                                                  
  • Membantu
    pembentukan tulang, gigi dan otot.
  • Membantu
    perkembangan jantung.

**Ostematrix
untuk wanita hamil yang alah pada susu


 Omega-3
Set Kehamilan
  • Mengandungi ALA,
    DHA, EPA yang penting untuk perkembangan bayi.
  • Membantu
    pembentukan otak dan mata bayi.
  • Intake cadangan
    sekurang-kurangnya mengandungi 200mg DHA.

    
     
 
Vita-C Plus


  • Meningkatkan
    imunisasi ibu dan bayi.
  • Membantu penyerapan
    maksimum nutrient lain.


Secara ringkasannya, Set
kehamilan
 Shaklee ada VitaLea, B-Complex, Omega Guard,
Ostematrix
 dan Vita-C Plus. Vitamin dari klinik pula ada Obimin,
Folic Acid, NeurogainPB
 dan Anmum dan pelbagai jenama
susu lain yang dah banyak di pasaran. Bila dah ambil Set kehamilan Shaklee,
tapi perlu ambil vitamin dari Klinik lagi. Fungsi kedua-dua adalah
sama. Apa yang Shaklee berbeza? Nutrisi Shaklee adalah berasaskan sumber
semulajadi sepenuhnya. Ini dapat menggalakkan penyerapan nutrisi dengan lebih
mudah oleh badan kita.
Sya tidak mengatakan produk kehamilan lain tidak bagus dan set kehamilan shaklee ni bagus. Kami
cuba menyediakan pilihan  dan yang menentukan adalah diri korang
sendiri untuk mendapatkan set kehamilan yang mana.. Ini adalah cadangan,
Pilihan keputusan ditangan masing-masing. Yang paling penting, dapatkan nasihat
pakar untuk lebih lanjut.

Bagaimana
Cara Nak Dapatkan SET KEHAMILAN SHAKLEE ni?

Anda boleh
buat belian dalam talian iaitu dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
anda sendiri di link yang diberikan. Hanya klik icon di bawah dan anda
akan dapat membeli secara online secara terus dengan website shaklee malaysia.

Jika anda
tidak mempunyai kad debit atau kad kredit atau untuk sebarang urusan COD (cash
on delivery) boleh menghubungi  sya
seperti talian di bawah :
Sekiranya
anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi
,saya adalah wakil pengedar sah anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan
harga mengikutbudget boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :

DAN
“ Ingin
mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli Shaklee ? Hubungi
saya juga !
Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan ! Wakil
pengedarseluruh malaysia masih diperlukan ! Dan anda akandijemput ke group
Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge