ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN

Vitamin Kuatkan Rahim Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Keguguran Vitamin Untuk Ibu Mengandung
Anda sering keguguran dan kini tiba masanya  untuk anda ambil esp untuk bantu kuatkan rahim dan bantu cegah keguguran ?
 
Ada sahabat yang berkongsi masalah beliau yang dah mengalami keguguran setiap kali disahkan mengandung. Sebagai seorang sahabat saya amat bersimpati dengan beliau. Setiap kali mengandung beliau akan pengalami pendarahan. Selepas disahkan mengandung, beliau akan berhenti dari melakukan kerja berat seperti kerja-kerja rumah dan mengehadkan pergerakan. Doktor ada memberikan ubat “Duphaston” untuk tujuan kuatkan rahim dan banu cegah keguguran. Namun, nasib tidak menyebelahi juga.
 
 
 
Saya mencadangkan untuk beliau mengambil ESP sebagai ikhtiar dan usaha beliau untuk kuatkan rahim. Alhamdulillah, selepas mengamalkan ESP Shaklee secara konsisiten akhirnya beliau di sahkan hamil dan kini kandungan beliau telah mencecah 3 bulan. Dan pendarahan juga berkurangan dan hampir tiada. Bukan itu sahaja, beliau kini lebih bertenaga dan boleh melakukan aktiviti harian seperti biasa.
 

Esp Shaklee Bantu Kuatkan Rahim Dan Cegah Keguguran?Bagaimana?.

ESP adalah PHYTOESTROGEN yang bertindak dua hala. Boleh jadi pro-estrogen dan boleh jadi anti-estrogen, bergantung kepada level estrogen dalam badan kita.

Sebab tu ESP boleh bantu meningkatkan kesuburan dan balance kan hormon wanita.

ESP Shaklee ini ialah tinggi kandungan Protein. Protein sangat diperukan untuk pembentukan pelbagai organ dan tisu badan manusia serta komponen utama kepada hormon manusia selain dari membina sel-sel baru dalam badan serta memperbaiki sel yang rosak.

Akibat kekurangan Protein dalam badan menyebabkan antibodi kita lemah iaitu unsur melawan penyakit, kandungan air dalam badan tinggi, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon dan boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ.

Organ yang dimaksudkan di sini termasuklah rahim wanita. Rahim yang lemah berpunca dari sel-sel dalam organ tersebut yang telah rosak dan perlu dipulihkan untuk kekalkan fungsi dengan baik.

Pendarahan di awal kehamilan adalah salah satu petunjuk bahawa seseorang wanita mempunyai rahim yang lemah dan boleh membawa kepada keguguran.

Apabila kita dapat kaitkan kandungan dan kebaikan sesuatu produk untuk masalah tertentu membuatkan kita akan lebih faham.

Bagi anda yang hamil, pengambilan ESP secara consistent berupaya untuk memberikan anda LEBIH TENAGA, KURANG SAKIT SAKIT
BADAN, TAK SEMBELIT serta inshaaAllah KULIT BABY lebih CANTIK dan GEBUUU ?

Sama jugak untuk ibu menyusu, baby anda akan sama sama dapat khasiatnya melalui susu badan.

Nak dapatkan ESP? Whatsapp saya http://wasap.my/60174205506 sekarang.

1 thought on “ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *