Uncategorized

ESP BANTU KUATKAN RAHIM & BANTU CEGAH KEGUGURAN


ESP merupakan salah satu supplement yang sya suggestkn untuk
customer yang sedang berusaha untuk hamil

Bagaimana ESP membantu untuk kesuburan bagi
mereka yang sedang TTC / ikhtiar untuk hamil?

ESP berfungsi untuk MENGUATKAN OTOT RAHIM. Jadi
perlekatan lebih kuat dan tak fragile.

Untuk mereka yang pernah ada history MISCARRIAGED,
sya cadangkan pengambilan ESP sebagai satu langkah untuk membantu menguatkan
kembali otot rahim.In shaa Allah ada rezeki untuk mudah lekat lepas nih.

Dan sya akui, ramai sangat customers shaklee makan
ESP ni pregnant..

Sebabnya ESP adalah PHYTOESTROGEN yang bertindak
dua hala. Boleh jadi pro-estrogen dan boleh jadi anti-estrogen, bergantung
kepada level estrogen dalam badan kita. 

Sebab tu ESP boleh bantu meningkatkan kesuburan dan
balance kan hormon wanita.

Bagi anda yang hamil, pengambilan ESP secara
consistent berupaya untuk memberikan anda LEBIH TENAGA, KURANG SAKIT SAKIT
BADAN, TAK SEMBELIT serta inshaaAllah KULIT BABY lebih CANTIK dan GEBUUU 😍

Sama jugak untuk ibu menyusu, baby anda akan sama
sama dapat khasiatnya melalui susu badan.

Nak
dapatkan ESP? Whatsapp saya http://wasap.my/60174205506 sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge