ESP Dan Alfalfa Buat Ibu Menyusu

Alfalfa Energizing Soy Protein (ESP)
Kali ini, saya ingin kongsikan pengalaman sendiri terhadap pengambilan ESP dan Alfalfa. Pada bulan puasa tahun lepas, saya agak risau jika tak mampu ‘produce’ susu buat anak. Maklumlah apabila kurang makan, pengeluaran susu merundum.

Sehinggalah saya blogwalking mencari produk makanan yang membanyakkan susu ni.Secara
kebetulan seorang kenalan mmg pengguna tegar Shaklee mencadangkan set 3m ni. 3m
bererti making more milks!

Ada beberapa lagi supplement dalam set 3m ni. Namun, tuntas kepada penguaran susu ni tentulah Alfalfa dan ESP. Oh ya! Ada disiplin lain yang perlu untuk membanyakkan susu ni. Kena kerap pam susu(ikut kesesuaian badan, ada yang 2 jam sekali, 3jam sekali), menyusukan anak(konsep supply and demand) dan kita juga
harus harus harus minum air yang banyak.

ESP bermaksud Energizing Soy Protein merupakan zat protin kacang soya yang terpilih dibungkus dalam bentuk serbuk di dalam canister cantik. Canister ni mengandungi 850 gram ESP sudah pastinya berasal daripada 30 kilogram kacang soya organik yang terpilih.

Nak tahu lebih berkaitan esp klik sini….

Alfalfa pula didatangkan dalam bentuk tablet 330 biji. Juga digelar sebagai raja segala tumbuhan kerana khasiatnya teragung. Ada pudina didalamnya melegakan otot perut, ada kesan penenang. Penghadaman pun pudina ni bantu selain mabuk laut dan gastrik. Pudina ni dia keluarkan peluh, sebab itu dia ni boleh sekat demam walaupun orang itu selsema. Dalam Alfalfa ni pun ada halia. Halia ni dia legakam usus, sakit haid, loya ketika mengandung, selepas bersalin. Kalau travel, halia ni memang stabilkan badan kita. Cekur Manis pun
ada dalam Alfalfa ni. Biasanya tumbuhan ni orang Mesir purba guna untuk kesihatan seperti pencernaan, sakit haid, menahan kulat yang sebabkan penyakit kulit dan sumber tenaga dalam badan.

Nak tahu lebih mendalam tentang Alfalfa klik sini 

Saya dah cuba ESP dan Alfalfa ni dan terbukti ia berkesan. 

Anda bila lagi?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya
adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian di bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *