Harga Produk Shaklee 2018

Harga Produk Shaklee 2018 / Jadi Ahli Shaklee

Senarai Harga Produk Shaklee

Anda masih mencari harga produk shaklee 2018??

Shaklee merupakan Syarikat No. 1 dalam penghasilan atau pembuatan vitamin dan makanan tambahan bagi menjamin kesihatan yang baik untuk tubuh badan kita

Produk Shaklee adalah HALAL dan telah mendapat kelulusan daripada KKM HALAL (Islamic Services of America, ISA dan telah diiktiraf oleh JAKIM

Hampir 250 Juta USD akan dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti terhadap setiap produk bagi menjamin keberkesanan & keselamatan bagi setiap pengguna

Harga produk Shaklee sangat berbaloi jika dibandingkan dengan kualiti setiap produknya. Dibandingkan dengan produk yang ada dipasaran yang mempunyai fungsi lebih kurang sama, produk Shaklee lebih berkesan & murah bergantung dengan kuantiti & kualiti yang dibekalkan dalam setiap vitamin.

Senarai Harga Produk Shaklee 2018Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit

  • Senarai Harga dibawah tidak termasuk kos penghantaran bagi setiap produk
  • Kadar Pos Penghantaran anggaran RM 10.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 20.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Senarai Harga Produk Shaklee 2018

Senarai Harga Produk Shaklee 2018 - 1

Senarai Harga Produk Shaklee 2018 - 2

Senarai Harga Produk Shaklee 2018 -4Senarai Harga Produk Shaklee 2018 - 3

Senarai Harga Produk Shaklee 2018 - 5

 

Jaminan kami

Yakin dengan produk kesihatan yang anda pilih? Sangat berbaloi jika anda memilih produk kesihatan Shaklee.

Shaklee merupakan supplement semulajadi dan memegang piagam

➡ Selamat

➡ Semulajadi

➡ Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

Mengapa anda perlu membeli dengan saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.

Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Cara Mendaftar Ahli Shaklee

Cara Mendaftar ada 2 cara.

1.Daftar RM69.00 dan anda akan dapat memberkit keahlian. Pihak Shaklee akan pos terus ke alamat anda. Postage RM11. Jadi total yang perlu anda bayar adalah hanya RM80.00 sahaja. Selesai sahaja mendaftar ahli Shaklee  anda akan diberi no ID ahli dan anda boleh terus guna no id ini dan menikmati harga ahli.

2.Anda nak jadi ahli secara PERCUMA ? nak dapatkan keahlian secara PERCUMA , anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak 200uv atau RM700 sahaja.  Apa lagi tanya la kalau kalau family, kawan kawan pun nak beli. kumpul order dan anda layak dapat keahlian SHAKLEE PERCUMA . Bukan sahaja PERCUMA tau malah anda terus layak mendapat cashback sebanyak 5%  – 21% tau. Ishhh kan untung. Beli dapat pulangan wang pulak

Kalau saya daftar ahli ni perlu aktif membeli setiap bulan ke?

➡ Tidak tuan puan.

➡ Tak aktif pun takpa.

➡ Tak wajib membeli setiap bulan.

➡ Ada yang setahun sekali membeli pun ada.

➡ Tapi kalau nak beli setiap bulan lagi bagus la kan.

➡ Apapun tiada paksa dalam membeli setiap bulan

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee adalah

  1. Mendapat penjimatan harga lebih murah 15% – 20% tau ..min beza harga ahli dengan harga retail RM10 sehingga RM100. Bestkan jadi ahli
  2. Beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus dari Shaklee. Tak percaya?
  3. Berpeluang untuk join aktiviti Shaklee yang BEST. Contoh macam Karnival. Boleh check kesihatan dengar Pakar ( FREE je tau) dan boleh menang lucky draw. hadiah BEST BEST

Selepas jadi ahli kena beli barang sendiri ke?

➡ Tidak perlu puan tuan.

➡ Tuan Puan ada pilihan untuk beli secara online, bycall atau terus ke cawangan Shaklee.

➡ Tuan Puan juga boleh order melalui saya seperti biasa.

Kalau nak buat Business kena berapa modal?

➡ Tidak perlu apa apa modal.

➡ Anda dah daftar ahli terus boleh buat business.

➡ Tidak perlu apa apa modal tambahan, tidak perlu simpan stok.

➡ Modal datang dari customer.

Jika nak tahu secara details untuk buat business boleh contact saya terus .

Kenapa perlu Mendaftar Ahli Shaklee di bawah Team Cergas

Kami adalah pengguna tegar Shaklee sejak 2011.

Bukan kami sahaja makan malah anak anak juga makan Shaklee.

Seisi keluarga kami pengguna product Shaklee.

Group whatsapp ahli makan sendiri yang Aktif

Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan saya Fisya ditalian bernombor  0174205506  melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge