Harga Vivix Yang Jimat ! Promosi Vivix 2018

Harga Vivix Yang Jimat ! Promosi Vivix 2018

Daftar Ahli Shaklee Promo Shaklee Vivix

Berapa harga vivix Shaklee Yang Sebetulnya ??

Ramai juga yang selalu whatsapp Fisya tanya berapa harga vivix shaklee ni? Macam mana cara nak beli vivix shaklee dengan harga lebih murah? Ok macam ni ye harga vivix Shaklee yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee secara retail adalah sebanyak Rm 475.00.

Untuk mendapatkan penjimatan yang sangat berbaloi mestilah kena jadi ahli Shaklee. Penjimatan sehingga 20% banyakkkk kan..Lebih kurang Rm 1xx juga tau beza harga dengan bukan ahli Shaklee kan. Nak jadi ahli Shaklee pun yuran keahlian sangat murah hanya Rm 65.00. Tapi kalau beli Vivix 2 botol tak perlu dah pun bayar Rm 65.00.

Maknanya keahlian adalah secara percuma.YA ! PERCUMA. Bayangkan la dah jimat Rm1xx didarab dengan 2 sebab beli dua botol, dapat pula FREE MEMBERSHIP.

Tak cukup dengan itu jer , Shaklee kata kalau pembelian lebih dari 150uv / point maka bersedialah untuk dapat cash back lagi ke akaun bank kita. Berapa pula cash back Shaklee bagi? Ada lebih kurang Rm 34.++ untuk dua botol vivix  ni.Best kan.  Makan Shaklee sendiri pun bole dapat duit tepi juga dan yang berbisness dah tentu tentu la berkepuk-kepuk income tepi Shaklee bagi kan.

Harga Vivix Yang Jimat ! Promosi Vivix 2018 (1)

 

Promosi Vivix Shaklee

 

Sampai bila pula Promosi Vivix Shaklee ni ?

Promosi Vivix Shaklee ada macam-macam jenis. Kadang tu Shaklee akan buat promosi BUY 6 Free 1 botol. Bayangkan lah beli 6 dan akan dapat FREE lagi sebotol VIvix yang berharga Rm 475.00 tu. Kadang pula Shaklee baik hati , bagi lagi discount 5% kepada ahli Shaklee. Tapi tu memang limited sangat. Kalau ada memang laju jer semua ahli memborong.

Maka, cara lebih mudah nak dapatkan Harga Vivix Promosi ialah dengan membuat pembelian 2 botol Vivix dengan syarat  dalam satu resit ye. Jangan la pulak awal bulan beli 1 botol hujung bulan beli 1 botol lepas tu nak free membership ye.Confirm la tak akan dapat. Hanya dalam satu resit confirm dapat FREE membership Rm 65.00. Dan jimat lagi postage Rm 10.00 dan yang syok lagi akan dapat CASH BACK Rm 34.10 masuk terus dalam akaun kita pada bulan depan.

Harga Vivix Yang Jimat ! Promosi Vivix 2018

 

Manfaat Vivix Shaklee

  • Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat alzheimer’s
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakkan kesihatan keseluruhan

Untuk siapa jer yang boleh ambil Vivix Shaklee? Vivix ni sebenarnya boleh je diambil oleh semua peringkat usia, kecuali bayi, kanak-kanak, mereka yang mengambil ubat warfarin dan mereka yang sedang mendapat rawatan kimoterapi.

Siapa Yang Boleh Makan Vivix Shaklee ni ?

Untuk masalah-masalah yang  di atas saya akan kongsikan di entry yang akan datang yer dan saya akan selitkan juga testimoni vivix sebagai rujukan untuk semua.

Info lanjut boleh hubungi Fisya atau boleh wassap Fisya hanya klik gambar di bawah;

Pengedar Shaklee Shah Alam , Pengedar Shaklee Kota Kemuning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge