Uncategorized

Masker Alfalfa – Murah , Mudah & Selamat

Ape??Masker alfalfa??Alfalfa Shaklee boleh buat masker? Biar betul ni…Boleh ke? Bukan
untuk makan je ke? Betul…tak tipu, anda boleh buat masker dengan Alfalfa
Shaklee ni… Senang je pun, tak memerlukan banyak bahan.. Untuk entri ni, sya
share kan masker Alfalfa dulu ye… Next entri, saya akan share pula masker
Alfalfa + ESP + Vitamin E serta masker Alfalfa + ESP.. Apa lagi, jom
tengok step-step nak buat masker Alfalfa ni.Senang jer la..Semudah ABC J

Cara-cara untuk Masker Alfalfa: 
Step 1 => Ambil 3 biji Alfalfa (hancurkan
atau tumbuk Alfalfa hingga hancur) dan dibancuh dengan air biasa (beberapa
titik sahaja,   sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka)
Step 2 => Sebelum disapu ke muka, pastikan
anda mencuci muka terlebih dahulu bagai membersihkan segala kotoran pada muka
Step 3 => Kemudian, bilas muka dengan air
suam bagi membuka liang-liang pori di wajah
Step 4 => Sapukan masker Alfalfa yang siap
dibancuh ke muka hingga leher, kecua;i keliling mata
Step 5 => Biarkan kering selama 30 minit
Step 6 => Bilas wajah anda dengan air suam
atau air biasa. Anda akan rasa kulit anda semakin tegang, lembut dan segar
*** Cadangan kekerapan pemakaian masker alfafa: 2 atau 3 kali seminggu 8 ***

Langkah-langkah untuk Skrub Alfalfa:

Kita ambik dari step 5 ye… Kalau masker kena
tunggu sampai kering tapi bila nak buat skrub ianya tak perlu tunggu sampai
kering ye..
F    Bila dah hampir kering,
gosok-gosok kat sekitar muka dan leher. Sya rasa ia tak kasar walau fungsi
macam scrub. 
F    Kesan pada kulit lepas scrub
ialah  kulit tak rasa tegang. Tapi lebih lembab. Pada saya mungkin ia tak
menarik lembapan keluar dari kulit, sebaliknya ia beri extra lembapan pada
kulit. 
F    Lagi satu, biasa kalau kita pakai
scrub, kita rasa liang pori kulit macam membesar kan?Thats why kena sapu
penyegar. Tapi scrub dan masker Shaklee Alfalfa tak nampak atau rasa liang roma
kelihatan.
Kebaikan mengamalkan masker Alfalfa ni adalah kulit
anda lebih lembap dan kurang berminyak!

Apa lagi, jom la cuba masker dan skrub Alfalfa
anda! Satu botol Alfalfa kecil mengandungi 330 biji Alfalfa dan yang besar
mengandungi 700 biji Alfalfa.. Tak rugi beli, sebab Alfalfa ni banyak sangat
kebaikannya. Boleh klik  SINI  untuk
tengok kebaikan Alfalfa ni..Sambil makan produk, sambil buat masker.. tak rugi
anda mencuba..Malah sangat jimat.tak perlu nak beli masker lagi.malah boleh jadikan scrub teruskam.3 in 1 lah Alfafa ni.Banyak sangat la kebaikan dan manfaat alfafa ni.Boleh makan,boleh buat masker alfafa dan scrub alfafa juga.

Pembelian produk nutrisi Shaklee sekarang sudah semakin mudah.
Anda boleh buat pembelian sendiri menerusi Shaklee Online Web tanpa perlu
melalui mana-mana SID dengan menggunakan Kad Debit/Kad Kredit Anda.

Sekiranya anda berminat nak
beli mana produk nutrisi Shaklee, anda boleh order sendiri secara Online dengan KLIK
pada gambar di bawah ya.
Shaklee dah 20 tahun di
pasaran Malaysia dan lebih 50 tahun worldwide . Shaklee ada kelulusan
KKMdan halal diiktiraf oleh JAKIM . Boleh rujuk halal JAKIM di link ini .
Sekiranya anda berminat untuk
mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil
pengedar sah anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan harga mengikutbudget
boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :
DAN
“ Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi
ahli Shaklee ? Hubungi
saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan
lumayan ! Wakil pengedarseluruh malaysia masih diperlukan ! Dan anda
akandijemput ke group Ekslusif di Facebook”

1 thought on “Masker Alfalfa – Murah , Mudah & Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge