Pengalaman Ibu Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung Vitamin Untuk Naikkan HB
Untuk entry kali ni sya nak kongsikan dengan pembaca semua mengenai Pengalaman Ibu Makan Set Mengandung Premium Shaklee sebagai ikhtiar mereka unuk naikkan HB.

Pengalaman #1

” Kisah Check up pregnancy semalam.
Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second
month)
HB maintain pen dengan biru lagi..yeay…(pecah rekod tak ada pen merah kali ni)
Paling best,nurse dah lupa untuk appoinment minum air gula,sebab segala-galanya ok dah.
Masa awal-awal pregnant anak first dulu tak nak makan supplement lain. Makan apa yang doktor
bagi sahaja. Sebab???? Macam-macam cerita la dengar…tu tak bagus..ini tak bagus….
Sudahnya???? Diri sendiri terseksa ke hospital..klinik…hospital..klinik.  Kali ni, dari awal consume Shaklee….
Alhamdullilah…berkat doa,usaha ikhtiar dan tawakal.Mohon agar semuanya berjalan dengan lancar.
Semoga perjalanan kehamilan kali ini di permudahkan ..ameen..ameen..ameen…”
Pengalaman #2
“HB meningkat dari bulan ke bulan. Apa yang boleh saya cakap, ianya kemanisan dalam kehamilan”
” Jangan di khuatiri barang yang dah berada 50 tahun dalam pasaran….
Mood Happy…
Al Kisah Checkup 26th week…
Doktor berkata, “Wah cantiknya hemoglobin (hb) awak, naik sampai 12. Masih continue vitamin tambah darah yang kita bagi ke??”
Saya menjawab, “Tak doktor, saya ambil Shaklee sebab first pregnancy dulu HB tak increase pun”
Doktor hanya tersenyum dan teruskan katanya.
Pengalaman # 3
Testimoni Sendiri:
“By the way,saya memang consume Shaklee since 2011,memang consumer tegar. 5 bulan lepas, saya di sahkan pregnant, ini pun hasil consume Set Subur Shaklee ( GLA,B Comp,Vita C, Vit E, Alfalfa, ESP).
Since pregnant,saya stop consume Shaklee because takut ada side effect dekat baby.So,just makan ubat yang KKM bagi.
Masa kandungan saya 4 bulan, HB saya drop dari 14 turun 9.93 dan nurse sahkan saya menghidap MILD ANEMIA.Patut badan saya letih yang amat. Bangun pagi badan rasa tak sedap. Bila dengar. So saya tekad untuk consume semula Shaklee dan ambil Set Kehamilan.
Dari testimoni yang saya baca, Vitalea bagus untuk naikkan HB. So saya consume Vitalea, B Complex,OsteMatrix, Vitamin C, Omega Guard dan ESP.
Alhamdullilah 2 minggu kemudian saya check HB saya hari ni, dan HB saya naik 11.3!!!…Yeahhhh!!!
Bukan itu saja, badan dah tak letih,bagun pagi rasa fresh. Selalu susah nak bangun. Rambut pula dah kurang gugur.
Haa itu antara pengamalan ibu – ibu yang dah berjaya naikkan HB dengan Set Mengandung Premium Shaklee. Kalau ibu – ibu masih mencari ikhtiar unuk naikkan bacaan HB apa kata cuba dengan set ni.In shaa Allah dapa membantu ibu -ibu.
Cara mudah ibu ibu boleh dapakan Set ini hanya dengan menekan icon beli sekarang di bawah dan boleh terus shopping secara online  menggunakan kad kredit / Debit
Atau boleh direct whatsapp sya 0174205506 untuk membuat pembelian dengan hanya klik icon whatsapp di bawah tanpa perlu save number sya pun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge