Pengedar Shaklee Kota Kemuning

Pengedar Shaklee Kota Kemuning

Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Kuatkan Rahim Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Keguguran Vitamin Untuk Ibu Mengandung Vitamin Untuk Kanak-Kanak Vitamin Untuk Kawal Gula Dalam Darah Vitamin Untuk Kencing Manis
Saya Nafisah Md Yusof  Pengedar Shaklee Kota Kemuning yang sah dan berdaftar dengan Shaklee sejak 2013. Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, boleh hubungi saya. Fisya di nombor 017.420.5506. Vitamin Shaklee memang sentiasa ada dan boleh dihantar ke rumah atau office sekitar Kota Kemuning , Jalan Kebun , dan sekitar Shah Alam mengikut permintaan secara COD selain dari pengeposan menggunakan khidmat GDex atau Poslaju.

Tidak kisah apa jua keperluan anda, saya sedia membantu. Produk Shaklee boleh membantu untuk :

 • Ibu sedang dalam pantang (bersalin normal atau pembedahan)
 • Ibu hamil trimester 1, 2 dan 3
 • Ibu menyusu bayi
 • Anda yang mahu kurus
 • Anda yang selalu keletihan
 • Anda yang mahu cuba hamil
 • Anda yang mahu cantik dan ada masalah kulit
 • Anda yang ada masalah kesihatan termasuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
 • Kanak-kanak yang sering tidak sihat (sering demam dan selsema) dan ada masalah sembelit
 • Jangkitan kuman, bakteria, virus seperti kencing tikus, demam denggi dan lain-lain

Apa Yang Best Sampai Kena Join Shaklee ni?

 1. Dapat jimatkan jumlah harga produk yang saya nak beli. Ya, boleh jimat harga hingga 20% berbanding harga pasaran untuk bukan ahli. Lebih jimat lagi bila ada promosi bulanan Shaklee.
 2. Dapat Cash Back jika jumlah pembelian dalam satu resit melebihi 200UV. Bahkan dapat daftar ahli secara percuma. Save lagi RM.
 3. Dapat konsultasi secara percuma dan berterusan. Ini termasuk khidmat nasihat pembelian, panduan & jadual pemakanan atau apa sahaja info tentang Shaklee. Kita berhak dapatkannya dari Shaklee Independent Distributor, SID (upline) yang kita daftar kepadanya.
 4. Jika berminat, kita berpeluang untuk menjadi SID yang menjalankan bisnes. Sudah tentu dapat bonus mengikut kelayakan dan jualan. Wow! Dapat RM lagi.
 5. Lebih maju lagi, kita berpeluang menikmati 3C – Cash, Car & Convention secara bulanan atau tahunan. Wah, ini lagi best.

 Kelebihan Apa yang Anda Dapat Jika Beli  Shaklee dengan saya:

1. Dapat FREE konsultasi tentang produk Shaklee  dari saya yang berpengalaman dan menggunakan produk Shaklee sejak 2013.

2. Dapat setiap perkembangan terkini tentang promosi Vivix Shaklee dan produk Shaklee yang ditawarkan oleh Shaklee Malaysia HQ pada setiap bulan dari saya.

3. Dapat FREE konsultasi dari Pakar Nutrisi Shaklee (Nutritionist) tentang Health & Wellness, Diet Pemakanan yang sihat dan Nutrisi yang betul untuk memenuhi keperluan kesihatan anda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge