Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Shah Alam (Seksyen 7,16,18,19,20,24,25,30) /Subang Jaya/ Puchong

Uncategorized

Anda Mencari Pengedar Shaklee Shah Alam ,Subang Jaya dan Puchong ?Kalau YA saya adalah salah seorang  Pengedar Shaklee Shah Alam Puchong Dan Subang Jaya .Saya boleh membuat COD di sekitar Shah Alam khasnya kawasan Seksyen 16,18,19,20,21,2224,25,30,31 /Subang Jaya/ Puchong.

Jadi untuk sesiapa yang memerlukan produk Shaklee di kawasan sekitar , boleh hubungi saya untuk urusan pembelian secara COD.In Sha Allah ready stock sentiasa ada.

Tapi jika anda berada di luar kawasan pun tiada masalah untuk mendapatkan produk shaklee dari saya.Saya boleh uruskan melalui postage menggunakan poslaju atau kurier direct dari HQ shaklee.Selepas pembelian saya tetap akan consult anda jadi tak perlu risau kalau anda membeli secara pos pun.

Saya jadi Pengedar Shaklee bukan sekadar ingin berniaga.. tapi untuk berkongsi kebaikan supplement shaklee  untuk semua. Perkongsian tentang Penjagaan Kesihatan di kalangan wanita, Kehamilan, Penyusuan Susu Ibu,Supplement SHAKLEE dan banyak lagi..serta beberapa.Tips2 Berguna Untuk Rujukan Bersama…
Saya menyediakan beberapa Set vitamin Shaklee:
  1. Set Menyusu
  2. Set Slimming
  3. Set Kecantikan
  4. Set Kanak-kanak
  5. Set Kesuburan
  6. Set Kehamilan
  7. Set Lelaki
  8. Set Wanita
  9. Set Keintiman
dan bermacam-macam lagi. Produk Shaklee yang sangat berkualiti dan keberkesanannya.
Kenapa mesti  beli dengan saya???
~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli.
~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin yang betul.
~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, anda boleh mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
TUNGGU APA LAGI…. DAPATKAN VITAMIN KESIHATAN PRODUK SHAKLEE SEKARANG!!!!!!!
Pembelian produk nutrisi Shaklee sekarang sudah semakin mudah. Anda boleh buat pembelian sendiri menerusi Shaklee Online Web tanpa perlu melalui mana-mana SID dengan menggunakan Kad Debit/Kad Kredit Anda.
Sekiranya anda berminat nak beli mana produk nutrisi Shaklee, anda boleh order sendiri Online dengan KLIK pada gambar di bawah ya.
Shaklee dah 20 tahun di pasaran Malaysia dan lebih 50 tahun worldwide . Shaklee ada kelulusan KKMdan
halal diiktiraf oleh JAKIM . Boleh rujuk halal JAKIM di link ini .

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil pengedar sah anda . Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :

DAN

 

 
Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli Shaklee ? Hubungi saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan ! Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan ! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

2 thoughts on “Pengedar Shaklee Shah Alam (Seksyen 7,16,18,19,20,24,25,30) /Subang Jaya/ Puchong”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge