Detox Untuk Kurus??

Vitamin Untuk Detox Vitamin Untuk Kurus
Betul ke detox ni sebab kita nak kurus jer??? jawapannya TAK!!!!Tujuan utama kita DETOX ni supaya badan kita ni, satu badan tau, dapat kesihatan yang paling optimum..
 

Apa itu DETOX?

 
Detox ialah proses membersihkan usus dari segala toksin, lendir, dan lemak yang melekat di dinding
usus kita, dan ia di keluarkan semasa membuang air besar.
 
Bila usus kita dah bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang paling
optimum.
 

Kenapa Perlu Detox?

 
➽ Sebab nak buang segala toksin
➽ Untuk mencegah segala penyakit kronik
➽ Untuk meningkatkan sistem imun badan kita
➽ Untuk mendapat berat badan yang ideal dan unggul
➽ Untuk melambatkan proses penuaan
➽ Untuk meningkatkan kualiti hidup
➽ Untuk mendapatkan kulit yang cantik
➽ Untuk meningkatkan tenaga di tahap optimum
➽ Supaya dapat mengembalikan keseimbangan dalam sistem badan
➽ Untuk menyingkirkan logam berat, terutamanya plumbum dan merkuri dari
badan
➽ Untuk menyuci organ dalam daripada toksin terutama sekali hati, ginjal
dan otak
➽ Perkuatkan bakteria baik dalam badan
➽ Untuk membuang parasit yang berada dalam tubuh
 
Tanda-tanda kena detox…
 
⥁  Sembelit — korang pelik, kenapalah badan aku ni kurus kering, tapi masih sembelit?? Itu sebab
usus korang terlampau banyak terima makanan, tapi tak keluarkan atau tak dapat keluar. Asyik tersimpan kemas kat dalam. Jadilah korang sembelit setiap hari.
⥁  Jerawat —- ni salah satu masalah perempuan. Orang perempuan memang tak suka gila dengan
jerawat, pantang 1 tumbuh, royan terus! salah satu penyebab jerawat keluar ni sebab toksin. Badan ni dah terlampau banyak toksin, toksin keluar sepatutnya melalui proses membuang air besar, tapi keluar kat muka. Itu yang keluar jerawat.
⥁  Berat badan susah nak turun —  dah cuba macam-macam produk! tapi badan haramm dok gemuk
gitu jugak! Itu tandanya toksin dalam badan banyak. Buang toksin dulu, baru berat badan senang turun.
⥁  Selalu tak de mood —- ini pun salah satu tanda badan korang kena detox. Badan tak sedap tu sebab asyik tak de mood
⥁  Perut Buncit — patutnya perut buncit ni sebab ada baby, tapi buncit sebab banyak benda dalam
perut yang tak buang. Yang ni memang wajibbbb DETOX!!
⥁  Susah nak tidur malam
⥁  Craving makanan manis / suka makan makanan manis
⥁  Makan supplement yang tak selamat dan berbahaya
 
Jenis-jenis DETOX…
Banyak jenis detox kat dalam dunia ni. Tapi saya memilih jalan selamat, dan saya nak kamu semua pun terselamat dari guna produk-produk detox yang macam-macam di pasaran,
 
1.Detox Logam
 
 
 
 

2.Detox Usus

 
 
 
 
 
 
3.Detox Parasit
 
 
 
 
4.Detox Hati
 
 
 
 
5.Detox seluruh badan
 
 
 
Antara set detox dan apa yang perlu untuk detox.Untuk info lebih lagi berkaitan detox bole hubungi saya ye.
 
Nantikan next entry saya testimoni dari mereka yang dah Berjaya dengan progam detox Shaklee ni oke.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge