Promosi Jun 2015 Untuk Kulit Cantik Di Hari Raya

Uncategorized

Promosi kali ni khas untuk yang nak kulit cantik cantik di Hari Raya nanti (Ehhh puasa pun belum lagi dah cakap pasal raya). Shaklee buat offer istimewa bulan ni iaitu Sustained Vitamin C dan Vita E Complex.Memang supplement untuk kecantikan kan..

Kedua-dua vitamin ni sangat la popular untuk kulit.Sustained Vita C Shaklee ni terlalu banyak khasiatnya.Bukan hanya dalam set kecantikan je malah dalam kebanyakan set mesti akan ada Sustained Vita C ni. 

Vita E Complex pula memang sudah tersohor sebagai vitamin yang mampu hilangkan bekas jerawat. Bukan tu je, parut-parut akibat luka atau terhiris pisau atau terkena minyak panas pun boleh pudar. Promosi Shaklee bulan Jun ni, membolehkan korang layak dapat 5% diskaun dengan pembelian dua botol.

Suka sangat sya nak kongsi lagi kebaikan dua vitamin hebat ni. Bukan cakap sesuka hati tau. Banyak dah testimoni dari pengguna yang sangat berpuas hati dengan kebaikan kedua vitamin ini.

Kebaikan Vitamin C:

1- Menyembuhkan luka, kesan terbakar dan gusi berdarah

2- Meningkatkan keberkesanan ubat yang diambil untuk sakit kencing kotor

3- Mempercepatkan proses penyembuhan selepas surgeri

4- Mengurangkan kolestrol dalam darah

5- Berfungsi mengelakkan jangkitan virus dan bakteria

6- Meningkatkan sistem imuniti badan

7- Mengurangkan risiko dari terkena kanser

8- Mengelakkan terjadinya nitrosamines (satu unsur yang menyebabkan kanser)

9- Pelembut najis yang semulajadi

10- Mengurangkan risiko darah beku di saluran darah

11- Membantu mengurangkan selsema

12- Menguatkan sel protein dalam badan dan bertindak sebagai anti-aging

13- Meningkatkan penyerapan zat besi

14- Merendahkan risiko terkena alergik atau alahan

15- Membantu badan untuk dapat tekanan darah yang sihat

16- Mengurangkan kehilangan ketumpatan tulang

17- Mengelakkan terkena penyakit scurvy

Lihat betapa banyaknya kebaikan Vitamin C yang dipromosikan Shaklee ni. Vitamin C bukan je untuk kulit cantik. Tapi meningkatkan kesihatan badan secara keseluruhan. RM0.50 sehari untuk semua kebaikan di atas,sangat berbaloi bukan?Dah tu dalam satu botol boleh tahan sehingga 6 bulan.Setahun 2 kali jer kena beli memang best dan berbaloi-baloi la kan.

Kebaikan Vitamin E:

1- Tampak lebih muda dengan kesan antioksidan

2- Bekalan oksigen dalam sistem tubuh yang lebih mantap

3- Melindungi paru-paru dari terkena pencemaran udara

3- Mengelakkan dari risiko terkena penyakit kanser

4- Membantu membantutkan pertumbuhan sel kanser payudara

5- Melindungi saluran darah dari darah beku dan memecahkan darah beku

6- Mengurangkan keletihan badan

7- Mata terlindung dari katarak

8- Mengelakkan parut dalam dari terbentuk, dengan cara menyapu dan mengambil Vitamin E

9- Mempercepat kesembuhan luka akibat terbakar

10- Merendahkan tekanan darah

11- Membantu mengurangkan risiko keguguran bagi ibu hamil

12- Kurang terkena kejang kaki

13- Merendahkan risiko terkena stroke

14- Juga mengelakkan diri dari terkena Alzheimer dan membantutkan sakit Alzheimer

Vitamin dan makanan harian saling melengkapi. Fungsi utama vitamin adalah melengkap nutrisi yang tiada di dalam makanan harian. Zaman sekarang bukan macam zaman atuk nenek kita. Standard nutrisi seikat bayam sekarang sama dengan sepuluh ikat bayam.

Zat galian pada tanah sudah semakin kurang.

Jika ada niat nak makan vitamin, tapi tak tahu nak ambil atau mula yang mana. Bolehlah cuba dua vitamin ni dulu. Rasakan sendiri perubahan kualiti kesihatan diri masing-masing.

Nak cuba vitamin-vitamin ni, boleh Whatsapp sya seperti talian di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge