PROMOSI SEPTEMBER – THE RADIANT 4

Rahsia kulit berseri kini bukan rahsia lagi. Shaklee membawakan 4
nutrien penting untuk kecantikan dan kesihatan kulit kita luar dalam. 
PROMOSI SEPTEMBER – THE RADIANT 4
Apa yang special promo bulan ini Shaklee fokus untuk set kulit atau nama
set dia SET RADIANT 4. Apa yang ada dalam set ni;
💧COLLAGEN POWDER
💧ESP
💧GLA COMPLEX 
💧VITAMIN C 
Ok fungsi dia meh saya share untuk korang semua;
1. COLLAGEN POWDER – MENEGANG KULIT
Kolagen penting untuk kulit. Kolagen berupaya mengekalkan kulit anjal
dan menghalang kulit daripada berkedut, berparut dan kendur. 
Bagusnya badan kita boleh hasil sendiri kolagen!
Tapi bila makin berumur level kolagen dalam badan makin kurang. So kulit
berisiko untuk jadi kedutan, pigmentasi dan mendapat tanda penuaan lebih cepat
dari usia.  
Bagi yang ada parut atau liang roma yang besar tu saya rekomen amik supplement kolagen. Boleh amalkan Collagen Powder Shaklee untuk dapat balik kulit
yang sihat muda!
Apa yang specialnya Collagen Powder Shaklee; 
💥Menggunakan kolagen TULEN dan bermutu tinggi dari Red Snipper Scale yang
hidup kat laut dalam
💥Berat molekular dalam 1000 Dalton, sangat rendah & ini buatkan dia
sangat mudah diserap tubuh
💥7 ramuan lain yang membuat kolagen Shaklee lagi hebat iaitu ekstrak biji
Camelia Japonica, kolagen ikan, ekstrak kerangan, Lactobacillus acidophilus,
vitamin C dan vitamin B. 
2. ESP – BINA SEL KULIT 
ESP ni best sebab dia ada protien lengkap. Protien ni sangat penting
untuk membantu membina sel-sel badan & kulit yang sihat. So secara tak
langsung kulit menjadi lebih sihat, berseri, cerah dan glowing.
Sebab tu yang ada masalah parut, bekas jerawat or strechmark boleh cepat
pudar bila konsisten amalkan protien ESP. 
Kelebihan ESP; 
💢Membekal asid amino penting yang badan kita tak boleh hasil untuk fungsi
untuk kulit dan badan yang optimum
💢Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat
💢Untuk pemulihan dan pembaikan sel dan tisu kulit
💢Meghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit
💢Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindung
sel-sel kulit dari rosak akibat cahaya matahari.
3.GLA COMPLEX – MELEMBAP KULIT 
Kulit yang sihat juga perlukan asid lemak terutama asid gamma linolenic,
GLA. GLA penting untuk bmembantu kekalkan kelembapan kulit, melawan keradangan,
kurangkan garal dan kulit bersisik. 
Malah, dalam GLA Shaklee juga ada vitamin E menjadikan dia sangat bagus
untuk bagi kulit kita moist dan berseri serta boleh melambatkan proses penuaan
kulit. 
Untuk orang perempuan GLA ni bantu kawal atur kitaran haid, melegakan
senggugut & menangani simptom menopause. 
4. VITAMIN C – MELINDUNGI KULIT 
Vitamin C tinggi antioksidan sangat bagus untuk kulit yang sihat dengan
meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas. 
Tapi tubuh tak boleh menghasilkan sendiri vitamin C. Sebab itu kita
mesti megambil makanan kaya sumber vitamin C dan juga suplemen vitamin C. 
Kebaikan vitamin C Shaklee untuk kecantikan kulit; 
💞Menggalak penghasilan kolagen dan regenerasi kulit
💞Melindung kulit dari sinaran UV matahari yang boleh merosakkan kulit.
Contohnya kulit kusam, sensitif, mudah jadi kemerahan, dan risiko
jeragat. 
💞Bagi yang ada jerawat vitamin c ni ibarat bff korang. Dia boleh prevent
jerawat dan jerawat jadi cepat kecut if ada naik. 
💞Mengurangkan kedutan
💞Melegakan kulit kering dan kasar
💞Membantu dalam penyembuhan luka
Kenapa anda semua mesti grab promosi Set Radiant 4 ni.

Pembelian 1 Set Radiant 4 ini layak untuk dapat; 
👉 FREE PAPER BAG SHAKLEE FOR RADIANT SET
👉 E VOUCHER RM60 (untuk diskaun next purchase)
👉 CASH BONUS RM25
👉 BERPELUANG DAPAT HARGA AHLI (LESS 15-20%) – bagi mereka yang nak
register ahli
Promosi untuk bulan SEPTEMBER ni saja yer. Jom grab sekarang while stock
last!

Untuk order bole whatsapp saya hanya klik icon whatsapp di bawah atau klik icon beli sekarang untuk terus membuat pembelian secara online hanya dengan menggunakan debit / credit card.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge