Promosi September Shaklee 2015

Uncategorized

Salam satu malaysia untuk semua readers fisyayusof.com….Harap semua baik-baik aje setelah lama bercuti kan.Eh lama ker??2 hari jer kan tapi bagi yang berkerja macam sya ni rasa lama juga la.Dapat la extra sehari bermain bermanja bergaduh dengan anak-anak..Weiiii today rindu dah kat anak-anak..Tak puas 3 hari bersama mereka,,,

Oke mesti ramai pengemar shaklee teruja kan bila dapat tau bulan ni shaklee buat promosi untuk produk yang paling HOT iaitu ESP yang menjadi pilihan ramai pengemar supplement shaklee.

Promosi Shaklee September 2012

ESP – Energizing Soy Protein Shaklee yang berasaskan non-GMO soya boleh memberi manfaat kepada pelbagai golongan khususnya wanita. Dari gadis remaja, wanita berkahwin, ibu hamil, ibu menyusu mahupun golongan berusia! Gabungannya dengan supplement tertentu boleh membantu anda mencapai apa yang anda impikan!

Antara kebaikan ESP Shaklee adalah:

  •  ‘MILK BOOSTER’ bagi ibu yang menyusukan anak
  •  ‘ENERGY BOOSTER’ bagi ibu hamil, menyusukan anak serta mereka yang ingin menurunkan berat badan
  • Menganjalkan badan menggeleber ibu lepas bersalin
  • Mengembalikan kepejalan otot; membentuk bentuk badan yang cantik
  • Membantu ibu yang ingin re-laktasi
  • Memperbaiki kesan ‘stretch mark’ & luka cesear selepas bersalin
  • Menjadikan kulit gebu & licin
  • Mengekalkan rasa kenyang berpanjangan bagi yg ingin menurunkan berat badan
  • Memelihara kestabilan hormon wanita
  • Menegang & menganjalkan payudara

PROMOSI ESP SHAKLEE SEPANJANG SEPTEMBER 2015:

===============================

Harga Retail Normal: 1 canister: RM159 (tidak termasuk pos)

HARGA SUPER BERBALOI: BELI 6 PERCUMA 1! Plus: KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA!! –

Hubungi sya SEGERA!! 

Nak order 1/2/3/4/5 canister je pun bolehhhhh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge