Promosi Shaklee December 2016

Uncategorized

Alhamdulillah
kita dah berada di penghujung tahun 2016.Hari ni pun dah masuk hari ke tujuh
kita di bulan December.Pejam celik dah akhir tahun 2016 kita ni ye..sekejap je
masa berlalu..
Ok..
berbalik kepada promosi Shaklee bulan ni, ada harga menarik untuk  
Collagen Powder Shaklee
..super
jimat kalau beli bulan ni sebab
·        
Beli 6 dapat 7 kotak
·        
Beli 2 dapat 15% diskaun
Collegen Powder

Bulan
ni juga ada masih berlangsung promosi Vitalea For children. Beli 3 dapat
percuma sebotol.
Collagen Powder ni bukan untuk tegangkan kulit, cerahkan kulit je. Lebih daripada tu tau.
Boleh klik di sini untuk ketahui peranan collegen untuk badan kita ? .
Yang dah lama dah berhajat nak dapatkan collegen shaklee tu ni adalah masa terbaik uolss grab semperna dengan promo bulan ni kan.
Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh contact sya seperti talian di bawah ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge