Promosi Shaklee October 2016

Uncategorized

Masuk bulan baru seperti biasa promosi pun
baru.Bulan ni macam banyak juga set yang Shaklee buat untuk promo.Kalau set set
ni jadi permanent promo set pun okey juga kan.hihi..
Ok antara
salah satu promo bulan ni ialah OMEGA SHAKLEE…Wow best sangat kan.Sebab omega
adalah antara prosuk Shaklee yang disukai ramai.Tambahan pula semua golongan
boleh consume OMEGA ni.
Omega
Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi
kesemua 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuklah EPA, DHA dan
ALA…Rata-rata minyak ikan diekstrak melalui kaedah penyulingan tekanan tinggi
yang memusnahkan kebanyakan nutrient dan tidak mampu menapis kandungan logam
yang membahayakan kesihatan…
Omega
Guard Shaklee diekstrak melalui proses penyulingan 3 peringkat berteknologi
tinggi yang bukan sahaja mengekstrak asik lemak Omega 3 yang paling tulen malah
menyingkirkan bahan-bahan logam merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik dan
lain-lain…Omega Gurad Shaklee merupakan minyak ikan yang paling tulen yang
tidak diesktrak dari hati minyak ikan yang mengandungi toksik…Omega Guard
Shaklee juga melalui 3 kali proses penyulingan menggunakan teknologi
penyulingan yang dapat memekatkan asid lemak omega 3 paling tulen..
KEPENTINGAN OMEGA GUARD 
·                     Pelincir
SENDI 
·                     Mengurangkan
KETIDAKSELESAAN di antara sendi 
·                     Memerangi
KEDUTAN – Semakin kita berusia, sel kita akan menipis dan berkedut, pengambilan
Omega Guard membantu menebalkan semula dan melicinkan sel kulit
·                     Melindungi
PENGLIHATAN kita
·                     Pengambilan
EPA & DHA setiap hari dapat membantu kesihatan jantung 
·                     Memerangi
JERAWAT 
·                     Menurunkan
KADAR KOLESTROL 
·                     Meningkatkan
KECERDASAN OTAK 
·                     Meningkatkan
KESUBURAN pada wanita & lelaki
Antara Set
Yang promo adalah seperti Set Immune Protection , Advanced Protection , Get Clean Home Care Set dan dengan pembelian Vivix dengan 2 botol akan dapat free sebotol Vitamin C secara percuma.Tapi tawaran ni sehingga 15hb sahaja.Dan yang bestnya juga kalau korang daftar dari 1hb sehingga 15hb akan dapat suppliment secara percuma tau.

Wow best sangat kan promosi yang ada bulan ni.Korang mana
yang pengguna shaklee tapi belum jadi ahli meh cepat join ahli.Boleh join
secara percuma aje dengan pembelian 2 botol vivix atau beli je promo OMEGA
bulan ni sebanyak 6 botol atau buat bayaran keahlian sebanyak RM68.90 dan boleh
terus beli barang dengan harga ahli.Best ke tak.Mesti la best kan.
Ada
sebarang pertanyaan mengenai produk atau nak daftar keahlian bole contact sya
ok.In shaa Allah sya akan layan pertanyaan anda dengan sebaiknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge