Promosi Terbaik September ESP & VITAMIN C

Uncategorized

Alhamdulillah dah masuk bulan September 2016. Pejam
celik pejam celik cepatnya masa berlalu. 
Mudah2an kita semua sentiasa dilimpahi rahmat dan
dilindungi Allah SWT selalu.
Hari ini nak cerita tentang promosi bulan
September. Bulan ini promosi produk terbaik dari Shaklee iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)  , VITAMIN
C
 dan VITALEA for children
Promosi Terbaik September ESP & VITAMIN C

Promosi #1 – BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN
(ESP)
Kebaikan
ESP
1.
Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk
soya yang tidak bersifat keasidan.
2.
Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi
rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
4.
Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana
protein penting untuk kulit.
5.
Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi
ton warna kulit yang sekata
7.
Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka
halus-mulus, gebu
8. Protein
yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
9.
Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
 10.
Rendah lemak, tanpa kolestrol
11.
Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
12. 1tin
850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
13.
Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
14.
Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
15.
Membantu mengurangkan risiko kanser, 
 16.
Bertindak sebagai antioksidan, 
 17.
Menguatkan sistem imun tubuh, 
18.
Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19.
Memelihara kesihatan jantung 
20.
Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur,
pigmentasi, kedutan dan kesan tua
21. Membaiki
memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
22.
Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem
imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan
tekanan
23. Baik
untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24.
Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25.
Mencegah osteoporosis 
26.
Membantu pembentukan sel-sel baru.
27.
Membantu menyembuhkan gastrik. 
28.
Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
29.
Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
30.
Memudarkan parut
31.
Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
 32.
Kecantikan kulit dan rambut
Promosi #2-  BUY 6 FREE 1
Vitamin C
Kebaikan
Vitamin C
1. Membentuk kolagen ~
merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi,
rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ia mampu mengurangkan kedut dan menghalang
otot menjadi lembik
2. Memperbaiki Simptom
Pendarahan ~ kekurangan vitamin c adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit,
pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
3. Peningkatan Sistem Imun ~
membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zar besi yang lebih baik,
membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun,
mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga mengurangkan simptom flu
dan selsema.
4. Memerangi Kanser ~
satu-satunya anti oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon
semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel2 kanser
dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu
menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel2 kita.
5. Mencantikkan Kulit ~
pengambilan vitamin c setiap hari mampu menjadikan kulit lebih cerah,
melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukkan pigmen. Pigmen adalah penyebab
utama masalah jeragat.
6. Memperbaiki Insomnia ~
memperbaiki insomnia, stress serta masalah berkaitan mental seperti keresahan.
7. Mengekalkan Kolesterol Sihat
~ ia mampu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari
darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang
pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.
Promosi #3 – BUY 3 FREE
1 VITALEA FOR CHILDREN
1.Membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral
yang penting untuk tumbesaran anak.
    • Ini
      termasuk kelapan-lapan jenis vitamin B yang mana rata-rata
      multivitamin di pasaran tak mampu berikan.
    • Juga
      mengandungi kalsium, magnesium dll bagi membantu menyokong
      tulang yang kuat dan badan yang sihat 
2.Tiada bahan pengawet, juga tanpa
sebarang perisa ataupun pewarna tiruan
3.Bebas gluten
4.Perisa
anggur semulajadi yang sedap. Bukan saja anak-anak, ibu ayah pun
pasti sukakannya!
Haa JIMAT dan SANGAT JIMAT kalau
kita beli masa promosi. Jom cepat cepat dapatkan ESP dan Vitamin C ni. Time ni lah nak pakat borong banyak2 hee..
Pembelian boleh di buat secara online dengan klik jer gambar di bawah.Anda akan di bawa terus ke web shaklee.Pembelian boleh di buat menggunakan kad credit mahupun debit card.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b9f6e8d19e9022d10baf026c4b5e9648
Kalau tak nak order sendiri melalui online boleh aje contact sya seperti talian di bawah
Jangan lepaskan peluang bulan
ini untuk dapatkan dengan harga promosi. Sangat2 jimat!
Anda juga boleh dapat khidmat
nasihat percuma untuk kesihatan yang lebih sihat dengan membeli dari kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge