Promosi Vivix Shaklee Sepanjang January 2017

Uncategorized

Memang ramai yang tahu kehebatan Vivix Shaklee ini
sebagai tonik ajaib tapi ramai yang agak kecewa bila tahu harganya RM475. Ramai yang cakap Vivix Shaklee mahal.
Tapi ramai juga yang dah mencuba dan merasakan
Vivix Shaklee ini sebenarnya jauh
lebih murah dari apa yang mereka dapat.
Vivix ni antara yang menjadi vitamin Shaklee kesayangan ramai
tau. Alhamdulillah superb untuk yang sedang berikhtiar untuk kesihatan yang
lebih baik dengan Vivix Shaklee ini. Jadi tentunya la harga promosi Vivix ni
buatkan saya rasa nak melompat-lompat bintang gitew.
Apa yang best tentang Vivix Shaklee?
Vivix Shaklee ini sesuai untuk suplemen head to toe
tau. Satu-satunya suplemen yang bertindak
hingga ke DNA sel. Dihasilkan dengan kajian bertahun-tahun lamanya
dan disupport pula dengan lebih 100 clinical publications. 
Banyak kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee ini,
antaranya;
➱Membantu masalah diabetes atau kencing manis
➱ Membantu masalah darah tinggi. 
➱ Membantu
masalah kolesterol tinggi dalam salur darah
➱ Membantu penyakit psoriasis
➱ Membantu mengurangkan masalah
arthritis
➱ Berhenti merokok dengan bantuan
Vivix
➱ Membantu masalah strok
➱ Sebagai ikhtiar merawat dan mencegah kanser
➱ Kembali dara di usia emas
➱ Untuk kecantikan dan keremajaan kulit atau awet muda
➱ Ikhtiar untuk sakit Alzheimer
Dan
macam-macam lagi kebaikan Vivix Shaklee ini. Yang dah cuba tu mesti rasa beza
sangat taraf kesihatan kan? Sebab itulah rasa sayang sangat nak tinggalkan
Vivix ini. Jadi, sah-sahlah kena rebut peluang harga promosi yang hebat ini.
Promosi Vivix Shaklee 
Berlangsung sepanjang January 2017 (haaaa.. ada 31 hari ye jangan cakap tak sempat), Shaklee
tawarkan penjimatan yang hebat ini. Ada 2 set promosi Vivix sepanjang bulan ini
1 ➤ SET PERTAMA
→Beli 6 botol  PERCUMA 1 botol
→PERCUMA keahlian seumur hidup 
→CASH rebate 
PENJIMATAN hampir RM1,400.
Wow!! Wow!! Wow!! Sapa nak bagi RM1,400 macam
ni? *excited sangat okeh!**
2 ➤ SET KEDUA
→Beli 2 botol  PERCUMA keahlian
seumur hidup
→CASH rebate 
PENJIMATAN hampir RM200.
Berbaloi-baloi sangat la kan
dan yang penting, sihat, muda, dan ceria selalu. Kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge