Set Berpantang Terbaik Shaklee

Vitamin Ibu Berpantang Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung
Anda ibu hamil dan bakal melahirkan bayi tidak lama lagi dan masih  mencari  SET BERPANTANG TERBAIK??Set Berpantang Terbaik Shaklee adalah jawapan kepada set berpantang yang anda sedang anda cari.

Shaklee  menyediakan set berpantang lengkap bagi ibu ibu selepas bersalin dan juga ibu menyusu. ANDA BOLEH cuba set POSTNATAL SHAKLEE .Set ini mengandungi 6 jenis produk yang membantu ibu ibu selepas bersalin dan juga bantu membanyakkan proses pengeluaran susu ibu..

? ESP
? ALFALFA SMALL
? OSTEMATRIX
? VITALEA
? OMEGAGUARD
? VITAMIN C

Bagaimanakah Set Berpantang Shaklee berfungsi???

ESP
⏩untuk beri tenaga dan pekatkan susu,mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin, membina sel sel badan yang baru, memberikan tenaga semasa di dalam pantang, mencantikkan kulit ibu yang agak kusam, mengurangkan masalah strechmark.

ALFALFA COMPLEX
⏩mengecutkan rahim lebih cepat.
⏩untuk booster susu ibu kerana alfalfa bersifat galactogogue iaitu mampu merangsang pengeluaran susu.
⏩ia juga membantu mengelakkan badan masuk angin dan juga membetulkan urat selepas bersalin, membantu Detox darah dan badan.apabila si ibu mengambil Alfalfa ia juga akan mengelakkan bayi kembung perut.

OSTEMATRIX
⏩membekalkan kalsium secukupnya kerana jika kekurangan kalsium ibu mudah merasa sakit2 badan, sakit pinggang akibat kalsium dari tubuh ibu terpaksa digunakan bg menghasilkan susu.

VITALEA
⏩membekalkan zat2 perlu yg tak mampu diperolehi dari diet seharian. Ia juga memberikan tenaga berpanjangan kepada ibu.dose 1 biji selepas makan

VITAMIN C
⏩membantu meningkat imuniti terhadap penyakit bagi ibu dan anak dose,mencantikkan kulit seawal 7 hari

OMeGAGUARD
⏩membekalkan DHA n EPA untuk perkembangan otak anak serta kurangkan masalah alergy seperti asthma dan eczema dose,bantu untuk kurus selepas bersalin,dan membakar lemak

Anda bakal ibu Dan masih tercari² #setberpantang ?? Anda mesti cuba set berpantang dari #shaklee kerana ianya boleh terus di ambil sebaik saja bayi di lahirkan tanpa perlu risau bayi terkena jaundis .

Kalau nak tau lebih lagi berkaitan set berpantang shaklee mai whatsapp sya ye.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *