Set C – Set Berpantang / Pembedahan

Uncategorized
Kali
 ni nak kongsi pula kebaikan dan
kelebihan Set C iaitu SET BERSALIN SHAKLEE yang sudah terbukti
banyak membantu ibu-ibu semua jadi lebih sihat,cergas dan gojes selepas
bersalin…. Sape tak nak jadi lebih cantik kan malah lebih baik dari sebelum
hamil lagi…dengan kulit lebih gebu dan badan yang makin slim…heheheh
Set bersalin dan berpantang,
khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan
untuk menguruskan
bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta
sesuai untuk
penyusuan. Jom tengok Set Bersalin Shaklee yang terdiri
daripada:
·                    
Vitamin B Complex Dengan Asid Folik
·                    
Vita-lea / Multivitamin Dengan Zat Besi
·                    
Vitamin C
·                    
Zinc
Apakah kepentingan mengambil vitamin-vitamin ini?

1) Vitamin B Complex Dengan Asid Folik

B Complex bertindak sebagai penenang dan
mengelakkan stress atau meroyan di kalangan ibu berpantang. Ia juga berupaya
meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan
makanan yang kita ambil menjadi tenaga. Justeru, ibu-ibu akan merasa lebih
bertenaga dan kurang letih. Vitamin ini juga memelihara kulit dari dalam dan
penting untuk kecantikkan, sesuai dengan namanya ‘B’ for Beauty.
2) Vitalea / Multivitamin Dengan Zat Besi
Sangat penting untuk diambil oleh ibu berpantang
kerana Vitalea membekalkan 23 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh
tubuh tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakkan makanan
perlu dielakkan semasa berpantang (pantang makan). Zat besi pula sangat
diperlukan oleh tubuh untuk menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan
kehilangan darah semasa proses kelahiran. Ibu-ibu yang kekurangan vitamin ini
akan kelihatan pucat, letih dan tidak bermaya.
Sangat penting untuk penyembuhan luka jahitan serta
membaik pulih tisu yang rosak selepas bersalin. Juga penting untuk meningkatkan
sistem pertahanan badan kerana sebiji vitamin C Shaklee menyamai 7 biji
setengah kita memakan buah oren. Vitamin C juga penting dalam membentuk kolagen
dan penting dalam kecantikkan kulit.
4) Zinc
Sangat penting untuk membaik pulih luka jahitan dan
luka dalaman. Makanan yang kaya dengan zink ialah ikan haruan. Agak sukar untuk
memasak ikan haruan setiap hari, ditambah pula dengan harganya yang agak mahal.
Justeru, pengambilan zink setiap hari adalah pilihan yang tepat bagi ibu
berpantang. Zink juga membantu mengatasi masalah ‘kedinginan’ selepas bersalin,
dan pengambilan zink oleh ibu menyusu akan menjamin bayi membesar dengan
optimum. 

Pembelian produk nutrisi Shaklee sekarang sudah semakin mudah. Anda boleh buat pembelian sendiri menerusi Shaklee Online Web tanpa perlu melalui mana-mana SID dengan menggunakan Kad Debit/Kad Kredit Anda.

Sekiranya anda berminat nak beli mana Set Berpantang / Pembedahan ni, anda boleh order sendiri Online dengan KLIK pada gambar di bawah ya.

Shaklee
dah 20 tahun di pasaran Malaysia dan lebih 50 tahun worldwide . Shaklee
ada kelulusan KKMdan halal diiktiraf oleh JAKIM . Boleh rujuk halal
JAKIM di link ini .
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin
semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ,saya adalah wakil pengedar sah
anda . Sebarangpertanyaan seperti rundingan harga mengikutbudget
boleh dibuat dengan menghubungi saya ditalian berikut :



DAN










Ingin mendapat 4 -5- 6 angka sebulandengan mendaftar menjadi ahli
Shaklee ? Hubungi
saya juga ! Hanya online sahaja, anda mampu
menjana pendapatan lumayan ! Wakil pengedarseluruh malaysia masih
diperlukan ! Dan anda akandijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge