Set Kesihatan Optimum

Uncategorized

4 produk yang digabungkan untuk jadi Set Kesihatan Optimum ini.
B-complex
Chewable Vita-C Plus
Vita-Lea Iron Formula

ESP Shaklee





Apa fungsi B-complex ni sampai kita kena ambil dia?
Dia tukarkan makanan kepada tenaga. Badan kita perlu tenaga kan.
Mengurangkan simptom kemurungan (depression) dan tekanan (stress).
Meningkatkan fungsi otak. Bila kita nak buat kerja, kita perlu gunakan otak. Bila dah tepu, kita mesti lost. Jadi kenalah clearkan sikit.
Galakkan kesihatan jantung, metabolisma tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Bila otak sihat, jantung pun akan pam darah yang sihat dan akan salurkan ke seluruh badan. Jadi kita dapat tenaga. Darah dah cantik, DNA jadi cantiklah. Tak mahu ke?

Kenapa pula kena makan Chewable Vita-C Plus ni?
Sebagai anti-oksidan semulajadi. Bila kita makan apa saja yang sedap, perut jadi tak best. Jadi, kita perlukan ini untuk stabilkan dan buang mana-mana yang tak berkenaan.
Kekalkan intergriti sel. Hari-hari sel baru akan dihasilkan dalam badan kita. Dengan vitamin C, kita boleh kekalkan pembentukkannya secara lebih baik.
Menolong kurangkan simptom alergi. Pasti ada saja yang alergi pada makanan laut, bulu-bulu seperti bulu kucing, susu, telur atau apa saja yang berkaitan. Tak teringin ke nak makan dan pegang semua tu?
Menguatkan gigi, gusi, tulang dan saluran darah. Well, ini fungsi vitamin C yang diketahui ramai. Tipu lah kalau tak tahu. Ini penting okay!

Dah ada Vita-C, Vita-Lea Iron Formula untuk apa pula?!
Menyokong sistem pembiakan. Ha! Untuk yang berkahwin sahaja! Yang belum berkahwin, ini persediaan.
Pertumbuhan dan penggantian sel. Tadi vitamin C untuk kekalkan sel. Ini untuk bina dan baiki sel supaya lebih baik. Hebat tak mereka bergabung tenaga? Meletup!
Meningkatkan kecerdasan mental dan imun dari jangkitan. Ya! Ini yang kita mahu! Mental sihat, akan ramai kawan. Kawan-kawan demam, kita inshaAllah imun (jugalah) babe!
Menolong fungsi normal penghadaman dan selera makan. Siapa yang rasa tak terkawal pengambilan pemakanan beliau, mohon jasa baik, ambillah supplemen ini. InshaAllah akan menjadi terkawal.

Cukuplah atas tu. ESP Shaklee ni kenapa masuk list?

Awet muda. Tak mahu ke? Umur 30 orang ingat 18 lagi. Tak mahu?Dan bnyak sngat khsiat ESP ni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge