Shaker Shaklee Baru 2016..

Uncategorized

Salam Jumat semua pembaca.
Entry ni dah banyak hari nk
update tp dek kerana kekangan masa maka terpaksa di ‘hold’kan dulu.Alhamdulilah
hari ni berjaya gak menaip.
Entry santai jer nk update
pun.Tapi pasti buatkan pembaca terutama pengguna shaklee teruja nak dapatkan
Shaker Shaklee ni kan.Shaklee baru perkenalkan Shake terbaru yang sangat
elegent ni.Rugi uolss tak grab.
Apa yang buatkan kita patut
grab shaker shaklee yang terbaru ni??Nak tau jom kita tengok ciri-ciri shaker
ni yang bukan shaker biasa tau.
shaker shaklee
Ciri-
ciri hebat Shaker Shaklee
·        
Tahan kotor dan tidak berbau
·        
Bukaan botol yang besar,mudah untuk isi dan cuci)
·        
Didatangkan dengan bebola hijau (5-sided paddle
ball) yang memudahkan Mix & Shake
·        
Penutup kunci Twist supaya tak
mudah tumpah
·        
BPA free
·        
Mudah di bawa
·        
Kapasiti: 600 ml (20 oz)
·        
Keluaran : Rubbermaid
Macam mana nak dapat?
·        
Dengan setiap pembelian produk Shaklee yang
bernilai 100UV dalam satu resit (yang ni saya boleh tolong kirakan)
·        
Dengan promosi bulan September : Beli 7
dapat 6, Beli 2 Diskaun 5%, Beli 4 dapat 3 dan Set Kesihatan Wanita.
·        
Ahli baru yang membuat pembelian 200UV
Kenapa kena beli?
Untuk blend &
mix minuman kegemaran kita. Macam ESP, kita kena guna air suam untuk
larutkan kerana protein mudah rosak pada suhu yang tinggi. So bola getah hijau
tu membantu ESP untuk larut dan kita cuma perlu goncangkan botol untuk dapatkan
campuran minuman kegemaran kita!
Tidak terhad untuk ESP
sahaja tau. Boleh je nak letak :
·        
Mealshakes
·        
Cinch Shake Mix
·        
VIVIX
·        
Performance Drink
·        
Nutriferon
·        
Cinch Tea Mix
·        
Yogurt
Okey dah tau kan apa bestnya shaker shaklee ni??So jom cepat buat
pembelian 100uv dan berpeluang untuk grab shaker ni.Hubungi sya hari ini juga
sebelum shaker ni sekali lagi kehabisan stock 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *