Testimoni : Hilang 10kg Selepas Amalkan Set Kurus Shaklee

Vitamin Untuk Kurus

Anda mempunyai masalah berat badan ?? Ingin kuruskan badan tanpa kesan sampingan ?Jom baca testimoni hilang 10kg selepas amalkan set kurus shaklee .  Permulaan saya bersama product Shaklee selepas saya menceritakan masalah tahap kesihatan saya kepada isteri saya Nadia Ezdianie Norazaman. Masalah saya bermula apabila saya kurang selesa dengan fizikal tubuh badan saya (gemuk) dan disebabkan …

Continue Reading

4 Cara Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Tips Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Kurus

Kehamilan adalah sesuatu yang sangat indah dalam hidup seorang wanita yang dah berkawhin kan. Namun, bentuk badan yang terhasil sepanjang proses kehamilan, boleh menjadi igauan ngeri buat ramai kaum wanita juga ??? . Ramai yang mengadu, rata-rata mereka dah pun hilag bentuk badan selepas bersalin. Menggeleber,selulit di sana sini. Badan yang persis model semasa zaman anak …

Continue Reading

Sembelit Jangan Ambil Mudah !!!

Vitamin Untuk Buasir Vitamin Untuk Detox

Masalah sembelit berlaku apabila kita merasa susah untuk membuang air besar kerana sebab sebab tertentu seperti kurang minum air, kurang fiber, suka tahan untuk  berak dan sebagainya. Sembelit ialah pergerakan usus yang tidak kerap atau yang tidak selesa. Pergerakan usus mungkin kecil, keras atau kering. Bilangan seseorang membuang air besar dalam sehari adalah berbeza. Ia mungkin 2-3 kali sehari …

Continue Reading
Atasi Masalah Sembelit

Atasi Masalah Sembelit Dengan Mudah Dengan Shaklee

Uncategorized

Apakah sembelit?Sembelit berlaku apabila kurang membuang air besar atau sukar membuang air besar. Dari segi perubatan, mereka yang mengalami sembelit apabila membuang air besar kurang daripada 3 kali dalam seminggu.Untuk entry ni sya nak kongsikan cara mudah atasi masalah sembelit dengan shaklee.tapi sebelum itu jom kita kenali dulu apakah yang menyebabkan sembelit? Sembelit berlaku biasanya …

Continue Reading

Testimoni : Kulit Muka Teruk Terjejas Akibat Resdung Dan Jerawat Kini Pulih Dengan Shaklee

Alfalfa B-Complex Energizing Soy Protein (ESP) Herb-lax Omega Guard Vitamin C Vitamin E Vivix

Jom baca kisah dari saudari Ummi Zainab Mohamad, Nama glemer di Fb Ummi Ussi (Cik Zai). Sebelum ini tak pernah kenal apakah itu Shaklee. Tak pernah tahu dan tak pernah diberitahu walaupun saya yang sangat aktif berinternet. Sehinggalah satu hari, saya ke hospital dan diperkenalkan oleh seorang Doktor. Langkah kanan gamaknya masuklah bilik No.1 dan …

Continue Reading

4 Sebab Kenapa Patut Beli Set Berpantang Shaklee

Alfalfa Energizing Soy Protein (ESP) osteMatrix Vitamin C Vitamin Ibu Berpantang Vitamin Ibu Menyusu Vitamin Untuk Ibu Keguguran

Untuk entry kali  ni dan semperna bulan terakhir promo Set Postnatal ni sya nk la share dengan semua sebab kenapa patut beli Set Berpantang Shaklee.    1. Set yang sangat lengkap Ibu-ibu selepas bersalin digalakkan mengambil makanan yang bernutrisi tinggi dan seimbang untuk memulihkan luka, menyeimbangkan hormon dan memulihkan tenaga. Set Berpantang Shaklee menyediakan nutrisi-nutrisi yang …

Continue Reading

Atasi Masalah Keputihan Dengan Alfalfa Dan GLA Shaklee

Vitamin Untuk Wanita

Anda mengalami masalah keputihan? Pasti tak selesa dengan keputihan kan? Terpaksa tukar panty liner banyak kali kan? Apa itu Keputihan?? Keputihan ialah masalah keluaran lendir dari faraj atau lebih dikenali sebagai keputihan merupakan masalah yang biasa dan kerap dihadapi di kalangan majoriti wanita. Keputihan juga mampu membawa petanda kepada jangkitan kuman seperti syphils, gonorrhea atau …

Continue Reading

JOM DETOX

Uncategorized

  Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal.        Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.Bagi anda yang …

Continue Reading