Testimoni Herbal Blend – Krim Semulajadi Tanpa Paraben

Testimoni

Sekarang ni memang senang nak cari krim serbaguna, tapi sesuai ke krim ni dengan kita dan yang paling penting selamat ke. Saya sendiri semenjak dengar macam-macam produk yang banyak berikan kesan sampingan, akan lebih berhati-hati memilih produk yang semestinya terjamin selamat, semulajadi dan berkesan.Jom tengok testimoni herbal blend.   Syoknya kalau selalu dapat TESTIMONI best …

Continue Reading

Terstimoni Krim Herbal Blend Shaklee

Herbal Blend Shaklee Testimoni

Anda mencari penawar untuk masalah kulit ?Kalay YA anda patut cuba herbal blend shaklee . Dengan penggunaan herbal blend Masalah seperti :-  ? ruam baby ? tumit merekah ? ekzema ? gelembung air ? panau ? ruam susu ? chicken pox ? gigitan serangga ? elak nyamuk ? melecur ? alergik ? jerawat Dan lain- lain dapat diatasi.. Hanya sapu dan biar.. Sangat selamat digunakan oleh bayi. …

Continue Reading

Herbal Blend Multipurpose Cream

Uncategorized

Produk Shaklee bukan sahaja vitamin menjadi pilihan pengguna sampaikan ke losyen pun  menjadi hot stuff Shaklee…jangan tak percaya Herbal Blend Multipurpose Cream ni pernah habis stok satu Malaya tau…. Apakah dia Herbal Blend Cream ini? ©       Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada …

Continue Reading

RAWAT ECZEMA DENGAN SHAKLEE

Uncategorized

Apa itu eczema??? Eczema merupakan salah satu jenis keradangan pada  kulit. Ia menyebabkan kulit jadi bersisik, menebal, kering, berubah warna dan seringkali gatal. Banyak faktor yang boleh menyebabkan eczema ni dan bergantung pada individu. Antaranya, alahan pada pemakanan. Mungkin juga disebabkan oleh alahan pada minyak wangi, kosmetik, getah, krim/minyak berubat, sesetengah tumbuhan, atau pada barang …

Continue Reading