TESTIMONI : SAKIT TUMIT SEMBUH & BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX

Vivix

Anda atau keluarga terdekat pernah alami masalah sakit tumit?Mencari penyelesaian untuk masalah sakit tumit sembuh? Jom ikuti sendiri tesimoni dari pengguna shaklee Puan Arbayiah yang sanga berpuas hai dengan kesan Vivix yang beliau amalkan. Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 …

Continue Reading

Testimoni Herbal Blend – Krim Semulajadi Tanpa Paraben

Testimoni

Sekarang ni memang senang nak cari krim serbaguna, tapi sesuai ke krim ni dengan kita dan yang paling penting selamat ke. Saya sendiri semenjak dengar macam-macam produk yang banyak berikan kesan sampingan, akan lebih berhati-hati memilih produk yang semestinya terjamin selamat, semulajadi dan berkesan.Jom tengok testimoni herbal blend.   Syoknya kalau selalu dapat TESTIMONI best …

Continue Reading

Berjaya Hamil Selepas 2 Tahun TTC Dengan Vivix

Testimoni Vitamin Kuatkan Rahim Vitamin Untuk Hamil

TTC atau ayat panjangnya Trying To Convince atau bahasa melayunya ikhtiar untuk hamil. Pelbagai cara yang digunakan untuk mendapatkan anak. Pelbagai jamu, ubat, rawatan dari mahal atau murah namun begitu bukan semuanya berjaya. Tak semua dikalangan kita yang bernasib baik mudah hamil selepas berkahwin,ada yang bertahun-tahun kahwin tapi masih belum dikurniakan cahayamata. Pastinya sedih dan terkilan …

Continue Reading

Testimoni Set The Radiant 4 Shaklee

Testimoni

THE RADIANT 4 adalah kombinasi 4 produk yang akan memberikan efek kulit sihat dari dalam , sekaligus menjadikannya cantik berseri. Penjagaan kulit adalah antara yang penting untuk kaum wanita. Ini adalah kerana nutrients yang mengekalkan kesihatan tubuh anda adalah sama dengan nutrients yang mengekalkan kesihatan kulit anda. Ikuti tips menganjalkan kulit yang akan saya kongsikan. Hanya …

Continue Reading

Testimoni Kecutkan Cyst Semasa Mengandung Tanpa Pembedahan

Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Anda mencari cara untuk kecutkan cyst semasa mengandung tanpa pembedahan ? Anda perlu teruskan pembacaan ni untuk anda ketahui cara kecutkan cyst semasa mengandung tanpa pembedahan dan semoga entry ini membantu masalah anda. Cyst semasa mengandung pastinya akan menyebabkan si ibu bimbang tentang perkembangan bayi dalam kandungan yang mungkin terganggu.   Mana taknya kalau cyst pecah takut …

Continue Reading

Pengalaman Puan Aya Yang Alami HB Rendah Semasa Mengandung

Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Puan Aya antara salah seorang yang alami HB rendah semasa hamil sehingga anak yang ketiga beliau mengalami HB rendah yang teruk sehinggakan terpaksa masuk wad. Bila hamil anak ke-3,Kakak nya ini perkenalkan VITALEA untuk mengubati masalah ANEMIA beliau. Tetapi bila tau produk SHAKLEE, beliau terus tak nak sehingga kan pada minggu ke-6 sebelum bersalin Paras HB beliau 8.7g/dl.   Akhirnya beliau sendiri …

Continue Reading

Pengalaman Ibu Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Vitamin Untuk Ibu Hamil Vitamin Untuk Ibu Mengandung Vitamin Untuk Naikkan HB

Untuk entry kali ni sya nak kongsikan dengan pembaca semua mengenai Pengalaman Ibu Makan Set Mengandung Premium Shaklee sebagai ikhtiar mereka unuk naikkan HB. Pengalaman #1 ” Kisah Check up pregnancy semalam. Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second month) HB maintain pen dengan biru lagi..yeay…(pecah rekod tak ada pen merah kali ni) …

Continue Reading

Terstimoni Krim Herbal Blend Shaklee

Herbal Blend Shaklee Testimoni

Anda mencari penawar untuk masalah kulit ?Kalay YA anda patut cuba herbal blend shaklee . Dengan penggunaan herbal blend Masalah seperti :-  ? ruam baby ? tumit merekah ? ekzema ? gelembung air ? panau ? ruam susu ? chicken pox ? gigitan serangga ? elak nyamuk ? melecur ? alergik ? jerawat Dan lain- lain dapat diatasi.. Hanya sapu dan biar.. Sangat selamat digunakan oleh bayi. …

Continue Reading