Terstimoni Krim Herbal Blend Shaklee

Herbal Blend Shaklee Testimoni

Anda mencari penawar untuk masalah kulit ?Kalay YA anda patut cuba herbal blend shaklee . Dengan penggunaan herbal blend

Masalah seperti :- 
? ruam baby
? tumit merekah
? ekzema
? gelembung air
? panau
? ruam susu
? chicken pox
? gigitan serangga
? elak nyamuk
? melecur
? alergik
? jerawat
Dan lain- lain dapat diatasi.. Hanya sapu dan biar..
Sangat selamat digunakan oleh bayi. kalau orang dewasa apatah lagi kn..
Jom tengok testimoni dari mereka yang dah menggunakan herbal blend shaklee
 
 
” Percaya 200% kat krim serbaguna Shaklee”.
 
 
” Alhamdulillah, luka dan kering. Zara tak ada rasa pedih=pedih dah. Dia sendiri cakap, “mama, kakak dah tak rasa sakit pun”.”

 

 
” Alhamdulillah, petang tu terus kering gelembung air tu. Dalam 3 hari lepas tu, parut-parut gelembung semua dah hilang. Alhamdulillah, lega sangat”.

 

 
” Alhamdulillah, Nuha semakin pulih dari eczema kroniknya. Sekarang sudah 3 tahun masih lagi mengambil Meal Shake, Chewable Vit-C & Herbal Blend”.
 
 
” Setelah sebulan bergelut nak hilangkan ruam muka anak, finally recover sepenuhnya. syukur sangat kulit muka anak dah licin… happy!” hanya dengan penggunaan Herbal Blend Cream.
 
 
“setelah 2 hari menggunakan Herbal Blend, ruam-ruam di tangan saya terus mengecut dan mengering”
 
 
“Selepas amalkan Nutriferon, Vitalea for kids, Omega Guard & lotion Herbal Blend, gelembung-gelembung air mula hilang”
 
 
“Sehingga sekarang.. Herbal Blend adalah cream WAJIB ADA di rumah saya dan pasti bawa ke mana-mana..”
 

 

 
” Dalam masa sehari saya menggunakan Krim Herbal Blend, bengkak di kaki saya mula surut “.
 
Testimoni Credit to Team Supermom
 
Nak cuba krim serbaguna #HerbalBlendCream?
Mai contact sya yerk.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge