Testimoni Ostermatrix

Testimoni Ostermatrix Shaklee

osteMatrix Testimoni

Testimoni ostermatrix shaklee. Tak ada masalah sembelit lagi sejak kenal dengan shaklee    :mrgreen:

Jom kita baca perkongsian dari Puan Aida Azwani .

Testimoni Ostermatrix

 

[TAK SEMBELIT LAGI SEJAK KENAL SHAKLEE]
.
Assalamualaikum..

Saya Aida Azwani Bin Agus Azhar, berusia 33 thn , seorang isteri dan ibu kepada 3 org anak. Saya adalah seorang ibu bekerja. Saya suka gelarkan diri saya Aida.
Semua wanita yang pernah melahirkan anak pasti ada kenangan kan, Ada yang kenangannya manis dan bahagia . Ada yang pahit. Ada yang ngeri macam saya
.
Pengalaman saya melahirkan anak kedua memang sangat manis. Yelah…cahaya ke kedua perempuan pula tu. Siapa tak Happy kan . Proses bersalin saya pun mudah je . Masuk2 labour room, tak sampai 30 minit dah selesai bersalin. Anak saya pun kecik je 2.6kg. So tak de la susah sangat nak teran. Rasa macam nak membuang air besar je..tup2 tengok baby dah keluar.Alhamdulillah.segala urusan di permudahkan lagi dengan adanya suami di sisi sepanjang proses bersalin.
.
Tapi….lepas tu yang saya alami pengalaman yang sangat ngeri. Sejak sebelum kahwin lagi memang saya ada sembelit. Kadang-kadang seminggu sekali baru membuang. Tapi tak teruk. Lepas Minum orange atau buah pisang, mesti lawas punya.Anak pertama anak lelaki sembelit juga tapi tak kritikal. Tapi lepas bersalin anak no 2, sembelit saya jadi teruk sangat.
.
Hari ketiga baru nak pergi membuang.Belum buang lagi saya dah menangis sbb sangat sakit dan takut nak membuang.
.
Sekali tu, saya pegi ke tandas nak buang air besar. Lepas membuang, mangkuk tandas tu dah tukar jadi warna merah. Penuh dgn darah!! Seram sangat. Dah la kita ni baru lepas bersalin. Hilang banyak darah. Tambah pulak dengan sembelit. Memang seksa sangat.
.
Alhamdulillah Allah S.W.T kurniakan saya anak ketiga selepas 6 tahun. Masa berpantang anak nombor 3, saya tak alami masalah ni langsung. Masa tu saya ambil SET SEMBELIT SHAKLEE : VITAMIN C + OSTEMATRIX + LECHITIN
.
Yang best sekali saya tida bengkak susu sebab apa sbb lechitin tu..wow amazing kan. Macam-macam Shaklee effect saya dapat kan
.
Takde apa-apa masalah pun. Saya recover lagi cepat dari berpantang anak no 2. Yang paling best, NO SEMBELIT AT ALL!!! Memang saya happy dan teruja sangat. So saya pun tanya dan belajar dari pembacaan dan Mr google , kenapa saya dah tak sembelit selepas ambil Shaklee. Baca punya baca…rupanya sebab OSTEMATRIX.
.
KENAPA OSTEMATRIX KALSIUM ATASI SEMBELIT???
.
Bagi yang tak tahu apa tu OSTEMATRIX, ia merupakan vitamin yang mengandungi KALSIUM + MAGNESIUM + VITAMIN D. Sebab ni la, pill kalsium shaklee ni YANG TERBAIK BERBANDING PIL-PIL KALSIUM KAT FARMASI. Kandungan Vitamin D dalam Ostematrix ni membantu penyerapan maksimum kalsium dan membantu menyingkirkan kalsium2 yang terlebih.
.
Ingat! Kalisum tak boleh diambil dalam kuantiti yang berlebihan tau…nanti rosak buah pinggang. Sebab tu penting ada Vitamin D sama. Manakala, MAGNESIUM pulak berfungsi untuk melancarkan pergerakan usus dan meyerap air dalam badan. Ia juga merangsang pergerakan otot.
Usus juga merupakan otot terpanjang dalam tubuh kita. So, bila usus digerakkan, sembelit tak berlaku la…
.
Haa..best kan ostematrix ni. Sekarang anak no 3 saya dah hampir 2 tahun. tapi saya still lagi amalkan ambil Ostematrix. Selain dari atasi sembelit, Ostematrix jugak baaaaanyak manfaat lain. Especially untuk kaum wanita. Macam saya yang selalu salah urat kejang kaki.ostematrix dan sah sebahagian hidup saya tak lengakp tanpa ostematrix ni.
.

Sumber

Ostematrix adalah supplement kalsium yang juga kaya dengan Magnesium dan Vitamin D. Kedua nutrisi lain ini juga diperlukan untuk membantu penyerapan kalsium dengan lebih berkesan. Sebab itu, ramai jatuh cinta dengan ostematrix. Dengan harga yang sangat berbaloi, ostematrix memberi banyak khasiat selain bagus untuk tulang. Antaranya membantu memudahkan pelawasan, memudahkan pembuangan, membantu tidur lebih lena, mengurangkan masalah migraine dan banyak lagi.

Berminat untuk dapatkan ostematrix ini, boleh hubungi Fisya yer.Lagi untung bulan ni sebab bulan ni ada promo tau korang. Beli 1 Rm 61.25 dan kalau korang beli 3 akan dapat 5% diskaun tau. Jom dapatkan cepat takut lambat lambat nanti sold out plak.

Klik je link wasap di bawah untuk order ye.

Pengedar Shaklee Shah Alam , Pengedar Shaklee Kota Kemuning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge