Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C Shaklee

Vitamin C

Vitamin C adalah vitamin yang sangat lazim dan semua golongan kenal. Dari kanak-kanak tadika  hinggalah ke orang tua. Tetapi, haruslah beringat bahawa kita juga bertanggungjawab untuk memilih vitamin C yang mana paling selamat, berkesan, lepas KKM dan paling terbaik.

Bagi saya, Sustained Release Vitamin C Shaklee adalah yang paling terbaik dan selamat!! Tak percaya? Jom kita tengok dulu di bawah ni !

Kenapa Ramai Memilih Untuk Mengambil Vitamin C Shaklee

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C 500mg dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang di perlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang,gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan tubuh badan.*

Vitamin C adalah Anti-oksidan yang kuat.Sustained Release Vita-C 500mg sangat berkualiti tinggi kerana ia:-

  • Tinggi potensi Vitamin C
  • Setiap tablet Sustained Release Vita-C 500mg,mengandungi 7.5 hidangan buah oren termasuk kulitnya (500mg)
  • Ujian klinikal telah membuktikan bahawa,Vitamin C dalam setiap tablet Sustained Release
  • Vita-C 500mg(yang di ambil selang 5 jam),mampu bertahan di dalam plasma darah kita selama 24 jam.
  • Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavanoid yang di ekstrak daripada kulit buah,dan juga di kenali sebagai Vitamin C Complex.
  • Satu formula yang membantu mengekalkan pertahanan antioksidan semulajadi,integriti sel dan kesihatan mata,gigi,gusi,tulang,otot dan saluran darah.

Fakta Lain Berkaitan Vitamin C

  • Haiwan seperti arnab mampu menghasilkan Vitamin C mereka sendiri kira-kira 18,000mg(18g) sedangkan manusia tidak dapat menghasilkan vitamin c.Maka sumber Vitamin C hanyalah melalui pemakanan.
  • Vitamin C adalah larut air.Maka ,ia akan hilang secara berterusan dari tubuh kita.
  • Oleh itu,kita perlu mengambil vitamin c setiap hari.Oleh kerana ia larut air,maka overdose vitamin c tidak perlu di khuatiri,lantas ia tidak memberikan kesan toksik.
  • Setiap hidangan buah-buahan membekalkan kira-kira 45-60mg Vitamin C.
  • Kandungan Vitamin C Paling tinggi ketika buah masak dengan ranum,dan vitamin C boleh hilang apabila terdedah kepada kepanasan.

Baca Keistimewaan Dan Kebaikan Vitamin C Shaklee .

Jom kita tengok pulak testimoni Vitamin C Shaklee…

#1 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C

 

#2 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 1

 

#3 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 2

 

#4 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 3

 

#5 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 5

 

#6 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 6

 

#7 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 8

 

#8 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 9

 

#9 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 10

 

#10 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 11

 

#11 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 12

 

#12 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 13

 

#13 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 14

 

#14 Testimoni Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C - 15

 

Haaa dah tengok bermacam macam testimoni vitamin c dan terasa tak sabar nak dapatkan Vitamin C kan.?? Jom la cepat beli dengan saya Fisya.Pembelian boleh di buat sendiri dengan mengunakan Kad Debit/ Kredit, selepas pembelian jangan lupa hubungi Fisya untuk konsultasi tau…

Sebarang pertanyaan  boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut , atau tekan gambar di bawah untuk direct wassap tanpa perlu simpan number saya .

Pengedar Shaklee Shah Alam , Pengedar Shaklee Kota Kemuning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge