Pengedar Vivix Kota Kemuning

Testimoni Vivix Terbaik

Testimoni Vivix

Pernah dengar tentang supplement Vivix Shaklee ?

Apa itu Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry  dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.

Apa Khasiat Vivix?

Khasiatnya yang paling utama adalah keupayaannya untuk melindungi serta memperbaiki sel-sel tubuh badan hingga ke peringkat DNA. Dengan cara itu, ia mampu mencegah banyak penyakit kritikal dan kronik.

Bagaimana Vivix berfungsi?

Ada 4 cara Vivix bertindak dengan efektif :

  1. Dengan mempertahankan sel (Cell defense)
  2. Dengan memberi tenaga kepada sel (Cell energy)
  3. Dengan memperbaiki sel (Cell repair)
  4. Dengan meningkatkan prestasi sel (Cell performance)

Di sini saya kongsikan testimoni dari Puan Nur Afizah Binti Shuib yang merupakan pengguna Vivix Shaklee yang sangat berpuas hati dengan hasilnya.

 

Testimoni Vivix TerbaikAssalamualaikum W.B.T

Saya Nur Afizah Binti Shuib, berumur 59 tahun dan bekerja sebagai penjawat awam. Mempunyai 4 orang cahaya mata dan 4 orang cucu.

Daripada zaman saya muda-muda lagi, saya memang mementingkan kesihatan. Macam-macam suplemen yang saya cuba, yang murah yang mahal..Tapi kebanyakkan, tidak menunjukkan apa-apa kesan yang ketara. Saya amalkan produk Shaklee dah 3 tahun lebih. Saya kenal Shaklee daripada anak dan menantu saya. Alhamdulillah, saya jatuh hati dengan produk Shaklee terutamanya VIVIX!

Saya memang jaga pemakanan, saya kurangkan gula dalam minumam harian. Tapi disebabkan kencing manis dan darah tinggi ni penyakit ‘keturunan’, memang tak boleh nak lari mana lah..Check-up di hospital baru-baru ni, menggunakan mesin penimbang elektronik yang baru tu. Apa ntah namanya mesin tu. Happy sangat bila doktor cakap bacaan b/p saya mcm ‘anak dara’, 120/80.

Tapi dari bacaan mesin tu, doktor inform yang umur dalam badan saya 51 tahun! Memang terkejut lah dengar, walhal umur saya tahun depan dah masuk 60 tahun. Alhamdulillah, awet muda..BMI saya pun normal. Bacaan kencing manis saya pun normal, 6.7 berbanding dengan bacaan 3 tahun dulu, 8.0..Doktor pun dah kurangkan dos ubat kencing manis yang perlu saya makan setiap hari. Lega rasa..smile emoticon

Pernah ada sahabat saya tanya, kat mana saya buat gigi palsu. Teratur cantik je..Hehe, saya kata ni gigi betul. Tak pernah lagi buat gigi palsu. Terkejutlah dia, di usia saya yang nak masuk 60 tahun ni, masih lagi ada gigi kekal yang masih elok. Bagi saya, penjagaan gigi sangatlah penting. Dari saya muda lagi, saya amalkan minum susu setiap hari.

Ini adalah antara vitamin yg saya konsisten ambil setiap hari dengan konsisten. Paling best, saya suka VIVIX. Rasanya dah 12 botol yang saya makan. (saya kongsi makan dengan suami tercinta).

Kulit saya yang dahulunya kusam dan tak bermaya, rasa lebih ceria dan awet muda berbanding sebelum ambil vivix. Memang Best! Bg yang belum tahu, vivix ni bukan sahaja suplemen untuk kesihatan menyeluruh, tapi vivix jugak berfungsi sebagai anti-penuaan.

Pada tahun 2013, saya berpeluang untuk melangkah kaki ke tanah suci Mekah bersama anak dan suami untuk menunaikan Umrah. Alhamdulillah, kesihatan saya baik-baik je kat sana. Tapi, suami saya mengalami athma yang teruk sehingga sampai sahaja di Malaysia, suami saya kena admit di Hospital Sg.Buluh. Doktor mengesahkan suami saya kena jangkitan di paru-paru yang berpunca daripada habuk di Mekah. Berkampunglah di hospital selama 8 hari.

Suami saya ni, memang susah nak makan vitamin melainkan kalau saya ambil dan bagi kat dia, baru dia makan. Tapi, di Mekah kami tinggal di bilik berasingan, sebab tu susah sikit saya nak berkongsi vitamin dengan suami. Alhamdulillah, kesihatan saya baik di sana tanpa demam atau batuk. Vitamin Shaklee saya bawa sekali kesana dan amalkan setiap hari sebelum mengerjakan Umrah.

Produk yang hebat dan berkesan ni, saya kongsikan kebaikan dengan kawan-kawan sepejabat saya. VIVIX the best choice suplemen untuk di amalkan setiap hari. Di tambah dengan vitamin lain seperti Vita-Lea, Vita C Plus dan Omega, kesihatan saya bertambah baik.

Bagi anak-anak yang tak tau nak bagi hadiah apa kat mak abah anda, boleh la hadiahkan sebotol VIVIX ni setiap bulan.

Begitu banyak kebaikan Vivix ni, ia selalu dijadikan supplemen kesihatan buat ibu bapa yang berada di kampung. Biasalah orang tua-tua dan warga emas yang selalu hidapi banyak penyakit dan sering berasa lemah-lemah badan, mereka lah orang-orang yang paling memerlukan Vivix. Vivix mampu memberikan tenaga kepada sel-sel dan pada masa yang sama, membaiki sel-sel semula.

Vivix juga baik untuk orang-orang muda yang ingin tampil lebih cantik dan kelihatan awet muda. Sebab itulah, Vivix selalu menjadi kesukaan para pencinta kecantikan.

Adakah Vivix mahal?

Kalau nak di bandingkan dengan kebaikan dan manfaat vivix sebenarnya tidak mahal kerana sehari kita hanya perlu mengambil 1 sudu kecil vivix sahaja setip hari untuk manfaat yang sangat banyak dan amat baik untuk kesihatan. Malahan ia amat berkesan serta dijamin oleh Shaklee. Untuk sebotol Vivix, ia boleh bertahan sehingga 2 bulan lamanya.

Malah, ia juga tidak mahal sekiranya hendak dibandingkan dengan nilai anggota-anggota tubuh badan dan organ dalaman yang sangat-sangat bernilai. Apalah sangat sebotol Vivix jika dibandingkan dengan kos rawatan berminggu-minggu di hospital, kos rawatan kemoterapi, kos pembedahan, kos ubat-ubatan dan lain-lain kos untuk rawatan sakit kronik.

Bagaimana nak order Vivix?

Anda perlu membelinya daripada pengedar Shaklee seperti saya. Hubungi saya di seperti no yang tertera di bawah untuk pertanyaan dan order. Atau lebih mudah klik jer icon whatsapp di bawah dan boleh terus chat dengan saya tanpa perlu nak save no saya terlebih dahulu.Mudah sangat kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge