Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit Shaklee

Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit Shaklee

Youth Shaklee

Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural)dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri.

 

Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit Shaklee

 

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE.

Youth ni telah menjalani Ujikaji selama 3 tahun untuk tahap keberkesanan dan keselamatan nya pada pengguna. Lepas para saintis dah rasa puas hati, mereka pun persembahkan lah pada MR. Roger Barnett, dan kemudian,

“belum cukup bagus dan berkesan” kata nya.

Ops! … Kemudian para saintis pun buat lagi ujikaji dan berlanjutan lah hingga 8 Tahun. Baru lah MR. Roger Barnett berpuas hati dengan kelebihan, keberkesanan dan keselamatan Youth, Shaklee Skincare ni.

Bukan sebab tak pandai, tapi sebab MR. CEO asyik kata “belum cukup bagus”. Ini lah yang menjadikan Youth yang sekarang. 100% berkesan seperti yang kita dapat Youth pada harini.

Shaklee nak The Best among The Best!

Bayangkan, bagaimana Shaklee sangat mengambil berat soal keberkesanan dan keselamatan pengguna. Shaklee bukan main-main buat sesuatu produk. Memang di hasilkan dari hati gitu. Wah wah sangat kan.

Dan kami di beritahu juga, yang Youth ni BEBAS dari 2500 jenis bahan kimia terlarang.

Youth Shaklee adalah 100% vegan, bebas gluten dan bebas lebih 2500 jenis bahan kimia berbahaya dan meragukan, seperti:

  • Parabens
  • Sodium/Ammonium Lauryl Sulfate
  • Phthalates
  • Propylene Glycol
  • BHT
  • BHA
  • Mercury
  • Hydroquinone
  • Mineral Oil
  • Petrolatum
  • Synthetic Colors
  • Synthetic Fragrance
  • Benzalkonium Chloride
  • Benzophenone
  • Cyclomethicone
  • Aluminum Lakes
  • Lanolin
  • Petroleum-Derived Waxes
  • Quaternium-15
  • Methylisothiazolinone
  • Triclosan
  • Microbeads (Microplastics)
  • Aminobenzoic Acid (PABA)
  • Avobenzone
  • Cinoxate
  • Dioxybenzone
  • Nitro & Polycyclic Musks

Shaklee Youth Tanpa Bahan Kimia

Maknanya ia memang benar-benar selamat dan berkesan. Kiranya Youth ni pelengkap kepada suplement yang kita makan ni. Kalau yang dalaman kita dah amalkan yang semulajadi dan bebas bahan kimia, tak kan nak sapu yang ada bahan kimia di muka, kan kan.. mesti la nak Cantik Dalam, Cantik Luar.

Shaklee telah berikan Youth kepada beberapa golongan usia, dari muda hingga yang senior. Dan kesemua mereka ada perubahan 100%.

Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran?

Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sampai detail macam tu hokey.

Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:-

  • Kedutan dan garis-garis halus
  • Saiz pori-pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran kulit

Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.

Wow sangat kan!!

Apa Bahan dalam Skincare YOUTH sehingga ia menjadi sangat Berkesan?

Antara bahan yang ada di dalam produk YOUTH ni adalah;-

  1. Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A – apple cell merupakan sel yang hampir sama dengan sel kulit manusia thats why ia sangat berkesan untuk mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit dan kedua-dua bahan ini berfungsi untuk menyegar dan melembut.
  2. Schisandra Chinensis Fruit Extract – berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dan memberi khasiat kepada kulit.
  3. Vital Repair+ (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit.
  4. Lotus Japonicus Extract – untuk menyokong penghasilan kolagen dan elastin dan memberikan ketegangan tanpa kedutan kepada kulit.
  5. Muscadine Grape Polyphenols – untuk melindungi kolagen dan elastin serta perlindungan berkesan ke atas kulit.

Shaklee Youth Kajian Klinikal

 

Apa yang special sangat tentang Skincare Youth?

Ia sangat Special kerana Setiap Skincare Youth mengandungi ekstrak Muscadine Grape yang tinggi dengan polifenol yang mampu memperbaiki kerosakan hingga ke peringkat

Ekstrak Muscadine Grape inibjuga terdapat Bermakna ia membaiki kulit jauh ke dalam menembusi DNA kulit. Sebab tu la ia berkesan dan bertindak dengan pantas.

Selain itu, Shaklee Youth juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare?

Ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang membuat kan nya lebih Menarik dan lebih patut di miliki oleh semua orang adalah produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. tahu tak Polifenol juga terdapat di dalam Vivix Shaklee?

Minum Vivix sebagai Suplemen anti penuaan dan guna pula Youth untuk SkinCare setiap hari, umpama diri anda di layan bagai kan Puteri. Best kan?

 

Set Penjagaan Kulit Youth

Terdapat tiga set yang dicadangkan untuk penggunaan produk Youth

  1. Set Permulaan (Set Asas)

 

youth shaklee set permulaan

 

2. Set Memperbaharui & Mengekalkan Kecantikan

youth shaklee set memperbaharu dan m

 

3.Set Pemulihan & Insentif

youth shaklee set rawatan intensif dan pemulihan

 

Apa rangakaian yang terdapat di dalam YOUTH® Shaklee Skincare

YOUTH Skincare Shaklee terbaru ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing, iaitu:

  •  YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  •  YOUTH® Perfecting Skin Toner
  •   YOUTH® Activating Serum
  •   YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  •   YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  •   YOUTH® Activating BB Cream
  •   YOUTH® Radiance C + E

 

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Cleanser

Pembersih pH seimbang bebas Sabun 3 dalam 1, pembersih ini mencuci lembut, dan memastikan kulit kita bersih dan sedia untuk produk youth yang seterusnya.

 

PERFECTING SKIN TONER : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Toner

Dah cuci wajiblah pakai toner. Ia akan bantuk mengelupas sel kulit mati, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

YOUTH ACTIVATING SERUM : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Activating Serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita. Ia akan merangsang penghasilkan sel kulit baharu. Serum ini teknologinya telah dipatent.

Serum Youth mempunyai 10 kali bahan aktif yang bertindak memperbaharui sel kulit dari dalam.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & hasilnya sel-sel kulit menjadi awet muda.

 

AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF 50 : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Age Defense Moisturiser

Krim pelembap memberikan perlindungan daripada sinar UV. Krim pelembab dilengkapi SPF 50 UVA / UVB sinar matahari malah turut melindungi kuit daripada pencemaran alam sekitar dan radikal  bebas. Khas untuk pengguna Youth Asia terutama sekali Malaysia, Shaklee formulasikan sekali rumusan SPF 50, yang sama sekali tidak menutup pori kulit sebagaimana krim SPF lain di pasaran. Best kan?

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer daripada hidupan laut.

 

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM (RICH OR LIGHT) : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Night Cream

Krim sangat penting. Krim malam Shaklee YOUTH bertindak menghidrat dan melembutkan kulit semasa tidur. Ia akan meresap masuk ke dalam lapisan dalam kulit. Hasilnya kulit yang lebih segar, anjal dan sihat.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu mengaktifkan kolagen dan keanjalan untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda juga licin dan paling istimewa lebih berseri.

 

RADIANCE C + E CAPSULES : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Anti Aging C E

Kapsul yang sangat istimewa, pati Vitamin C dan E.

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik  dan jerawat pada kulit di sebabkan penuaan.

Vitamin E mengurangkan Kedutan dan parut. Ini turut melicinkan tekstur kulit d mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.

Apa yang bestnya tentang kapsul C & E ini, ia direka khas agar tidak terdedah kepada udara dan teroksida. 1 kapsul ini boleh diaplikasi untuk 2 kali penggunaan. Pure Vita C & E, memang kulit akan glowing gitu. Tak percaya, kelak wajib cuba.

BB CREAM : YOUTH SET SHAKLEE

Youth Activating Bb Cream

BB Cream Youth Shaklee berfungsi 5 dalam 1 menyediakan lapisan yang menyempurnakan rupa dan tekstur kulit kita.

Menutup cela, menghidrat, menyubur dan melindungi kulit dari sinar UV. Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari SPF 30 UVA / UVB.

Krim BB didatangkan lengkap dengan pilihan warna yang boleh disesuaikan dengan warna kulit.

Saya kongsikan beberapa Testimonial daripada US. Ya lah, diorang dah guna dulukan? hihhi… lepas kat Malaysia launch, barulah ada testimonial kita sendiri.

Testimoni Youth Shaklee

 

Testimoni Youth Shaklee 1

 

Testimoni Youth Shaklee 2

 

Testimoni Youth Shaklee 3

Semua feedback daripada pengguna Youth Skincare menunjukkan kulit wajah mereka kelihatan lebih sihat dan muda..Sangat sesuai dengan trademark Youth iaitu Look Younger Longer…

Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

1 thought on “Youth Shaklee Pencuci Muka Terbaik Dari Set Penjagaan Kulit Shaklee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge